Lengyel Márton a szombati győztes

2022.01.26
By

Az elmúlt hétvégén 6 csoportban küzdöttek a játkosok ezúttal 4-szeres ranglista pontokért. Az első csoport igazán erősre sikeredett, de végül 3 győzelemmel, veretlenül ugyan, de azért szoros meccsekkel jutott tovább Lengyel Márton, megelőzve Matécsa Zoltánt. A második csoport élén Bodó Péter végzett szintén veretlenül, Kovács Vince előtt. A következő csoportot Cserneczky Zsolt nyerte meg, második Regős Péter lett. A negyedik csoport győztese veretlenül Holovács Márk lett, aki ezúttal egy régi motoros, Pap Sanyi skalpját is begyűjtötte. Sanyi lett a legjobb csoportmásodik, de nem játszott tovább. Az ötödik csoport is igen erős volt, itt Lovas Endre lett az első 3 győzelemmel, miután nagy csatában, 7/6-ra legyőzte Varga Oszkárt is. Ebben a csoportban viszont sem Endre, sem Oszi nem játszott tovább, és így szerencsés vesztesként Piroska András lett a továbbjutó. Az utolsó csoport élén Dévai Péter végzett, Oberding Vilmos előtt.

Az első negyeddöntőt Dévai Péter 6/0-ra nyerte Matécsa Zoltán ellen, míg a második meccs győztese Piroska András lett, 6/4-re nyert Cserneczky Zsolt ellen. A harmadik meccsen Bodó Péter nyert 6/4-re Holovács Márk ellen. A negyedik meccset pedig Lengyel Márton nyerte 6/3-ra Kovács Vince ellen.

Az első elődöntőben Dévai Péter tovább folytatta a mai 0-ás szériáját, ezúttal Piroska Andrást is 6/0-ra győzte le. A másik meccsen pedig Lengyel Márton nyert 6/3-ra Bodó Péter ellen.

A döntő igazán izgalmasnak igérkezett Lengyel Márton és Dévai Péter között, vajon ki nyer a nagy ütő Márton vagy a mindent kivédekező Péter? Jó kis meccs volt, nagy küzdelemmel, de ezúttal Márton 6/3-ra győzött Dévai Péter ellen. Gratulálunk a dobogósoknak! :)

Következő szombaton az Austral Open jegyében Grand Slam verseny lesz, 5-szörös ranglista pontokért…

272255004_5086168474736863_1882832089967106262_n