Kovács Endre a szombati győztes

2020.11.05
By

Szerencsére nem fogy a versenyzési kedv, az elmúlt szombaton is 10 csoportban játszott 38 nevező és ezúttal is jöttek újabb játékosok. :) Az első csoportot Rácz László nyerte 3 győzelemmel, veretlenül. De volt egy nagyon nem könnyű meccse, kicsin múlott az elsősége, hiszen Alex Shneydermannak több meccslabdája is volt, de végül László meg tudta nyerni a tie-breaket. A következő csoportot Daniele Barone nyerte meg szintén veretlenül, miután Bodó Pétert is legyőzte, igaz Péter kicsit lesérült közben… :( A harmadik csoportot Dicső-Erdődi Balázs nyerte meg, mindössze 1 gamet adva ellenfeleinek. A következő csoportot egy fiatal, 14 éves versenyző Dani Bence nyerte meg, ő is csak 2 gamet engedélyezett ellenfeleinek. A csoportban nagy meccs volt Soltész Péter és Jankó Zoltán között, 7/5-re Péter tudott nyerni. A Bikás utolsó csoportjában viszont a végére körbeverés lett, melyet Madacsay Máté lett volna, de ő a szoros veresége után (7/6-ra kapott ki Szelei Istvántól), már nem bízott a továbbjutásban és hazament. :( Viszont István nem bírt Vágó Andrással, itt ő kapott ki 7/6-ra. Máté helyett így Szelei István lett a továbbjutó, jobb game aránnyal. A Poén első csoportját Kovács Ábel nyerte veretlenül Gönczi Sándor előtt. Ábel nagy meccsen a már régen nálunk járt, rutinos Fabók Jánost is le tudta győzni 7/5-re. A következő csoport élén Kovács Endre végzett, mindössze 2 gamet veszítve. A harmadik csoportot Faragó Attila nyerte 3 győzelemmel, veretlenül. A következő csoportot Pap Sanyi nyerte. Az utolsó csoport a végére kissé foghíjas maradt.. Dévai Péter lett a győztes.

A főtáblára bejátszó meccset játszott Rácz László és Daniele Barone, 6/2-re Daniele nyert. A másik bejátszó meccset Kovács Endre nyerte 6/1-ra Pap Sanyi ellen.

A főtábla első meccsén Daniele Barone nyert 6/1-re Szelei István ellen. A második meccset Faragó Attila nyerte meg 6/3-ra Cserneczky Zsolt ellen. A harmadik meccs győztese Kovács Endre lett, 6/0-re győzött Dévai Péter ellen. Az utolsó negyeddöntőn Dani Bence nyert 6/3-ra Dicső-Erdődi Balázs ellen.

Az első elődöntőben Faragó Attila nyert 6/1-re Daniele Barone ellen, míg a másik meccsen Kovács Endre nyert szintén 6/1-re Dani Bence ellen.

A döntben az egész nap folyamán nagyon jó formában játszó Kovács Endre nyert 6/2-re Faragó Attila ellen. Gratulálunk!! :)

FONTOS INFORMÁCIÓ!!!

A KÖVETKEZŐ HETEK VERSENYEIN CSAK AZOK  VEHETNEK RÉSZT, AKIK ELFOGADJÁK, HOGY AZ ÉPPEN NEM JÁTSZÓK SZÁMÁRA KÖTELEZŐ A MASZK HELYES HASZNÁLATA A SÁTORBAN ÉS A KLUBHÁZBAN EGYARÁNT!