Imri István a szombati győztes

2020.07.15
By

Ezúttal nem volt túl nagy létszámú a verseny, viszont így is több igen erős játékos ellátogatott hozzánk szombaton. :) Az első csoport győztese Pap Sanyi lett veretlenül, második helyen B. Kata végzett. A következő csoportban talán meglepetésre, de Keller Gábor nagyon simán győzött Dévai Péter ellen 6/1-re, így ő végzett elsőként, míg Péter lett a második, mindketten továbbjutottak a főtáblára. A harmadik csoport nem sikerült valami gyengére.. :D Csizy Dezső nyerte ugyan mindhárom meccsét, de kik ellen is? Itt volt a csoportban Imri István, 6/1 nyert ellene Dezső. És itt volt még Radó Péter is, neki sikerült 3 game-t szerezni ellene. Aztán Imri István mindkét másik meccsét megnyerte, így ő is továbbjutott. A következő csoport 5 fős volt, melyben 4-as körbeverés volt.. 4-4 győzelemmel végezett Farkas Ádám, Borkovits Benedek és Oberding Vilmos is. Farkas Ádámot Borkovits Benedek tudta legyőzni őt 6/3-ra, viszont Benedek kikapott Oberding Vilmostól 6/4-re, viszont Vilit pedig Farkas Ádám győzte le 6/2-re. Oberding Vilmos és Farkas Ádám jött ki ebből a legjobban, ők jutottak tovább a főtáblára. Az utolsó csoport is 5 fős volt, de itt nem minden meccset játszottak le, innen a továbbjutó Fülöp Attila lett.

A negyeddöntők első mérkőzését Pap Sanyi 6/2-re nyerte meg Farkas Ádám ellen, míg Fülöp Attila Oberding Vilmos ellen győzött 6/3-ra. A harmadik meccsen Imri István már nagyon belejött a játékba és 6/2-re tudott nyerni Dévai Péter ellen. Az utolsó meccsen Keller Gábor 6/3-ra nyert Csizy Dezső ellen.

Az első elődöntő Pap Sanyi sikerével végződött, 6/3-ra nyert Fülöp Attila ellen. A másik meccs továbbjutója pedig Imri István, 6/3-ra nyert Keller Gábor ellen.

A döntőt pedig az első meccsét leszámítva, végig nagyon jól és határozottan játszó Imri István nyerte meg 6/3-ra Pap Sanyi ellen. Gratulálunk a győztesnek és a dobogósoknak is!! :)