Gombos Péter a szombati győztes

2019.08.07
By

A héten a ranglista elejéről, valószínűleg a nyaralások miatt, hiányoztak a játékosok, így hiába volt 21 fő, csak a normál pontok kerültek kiosztásra. Az első csoportban Gombos Péter lett az első veretlenül. A második helyen Fucskó Krisztián végzett, és az egyik legjobb másodikként ő is továbbjutott a főtáblára. Krisztián miután az első meccsen e/3-as vereséget szenvedett feljebb kapcsolt egy fokozatot és mindkét következő meccsét 6/0-al lehozta. A második csoport győztese Szálteleki Ádám lett szintén veretlenül. A következő csoportban Varga Roland lett az első 3 győzelemmel és mellette a Papp Tamás szintén továbbjutott az egyik legjobb másodikként. A negyedik csoportot Pap Sanyi nyerte meg veretlenül. Itt volt egy kis meglepetés eredmény is, hiszen Nguyen Zoltán 6/1-re kikapott Ilyés Ritától, viszont Ritát meg Melis Gyuri győzte le 6/2-re. Így itt körbeverés volt, nem is került ki senki legjobb másodiknak. Nem úgy mint az utolsó csoportból, ahol Gönczi András szintén másodikként tudott továbbjutni a veretlen Hamsik Gábor mögött.

Az első negyeddöntőt Varga Roland 6/2-re nyerte meg Szálteleki Ádám ellen, míg a második meccs Gombás Péter 6/0-ás győzelmét hozta Papp Tamás ellen. A harmadik meccsen Fucskó Krisztián 6/2-re győzte le Pap Sanyit és az utolsó negyeddöntő pedig Gönczi András 6/4-es győzelmével végződött Hamsik Gábor ellen.

Az első elődöntőben ért véget a verseny a főszervező Varga Roland számára, miután Gombás Péter 6/1-re tudott nyerni ellene. A másik elődöntőt pedig Fucskó Krisztián nyerte meg 6/2-re Gönczi András ellen.

A  döntőben aztán megismétlődött egy csoportbeli összecsapás.. A Fucskó Krisztián és Gombos  Péter összecsapásból most is Péter jött ki győztesen, egészen pontosan megismétlődött a csoportbeli eredmény, itt is 6/3-ra nyert Péter. Gratulálunk a győzelemhez!! És mindenkinek az aznapi játékához! :)

 

68524788_1059428174252787_6756233059848159232_n