Megosztott győzelem a hétvégén Kiss Zsolt és Gönczi András között

2019.07.31
By

A hétvégén kicsit beijesztett az eső, de aztán szépen kialakult minden és sorra megérkeztek a nevezők.. :) 24-en hat csoportban folyt a küzdelem első körben. Az első csoportban Cserneczky Zsolt nem sok esélyt adott a csoportban lévőknek 3 győzelemmel, mindössze 1 gamet veszítve lett első. A második csoport győztese Katona Károly lett veretlenül, de Soták Tamás azért kissé megizzasztotta, 7/5 lett a vége. A következő csoportban Szabó Péter végzett az első helyen, igaz az első meccsét elég nehéz dolga volt, mivel egy nagyon hosszú mérkőzésen Ilyés Rita szinte végig vezetett ellene, de végül tie-break 11/9-re sikerült győznie..  Cor Schlösser is nyert 2 meccset, de a harmadik meccsétt már nem játszotta le Péter ellen, így ő végzett az élen. A következő csoportban Konorot Péter lett az első veretlenül és második pedig Nguyen Zoltán lett és mivel Péter idő előtt hazament, így Zoltán jutott tovább. Az ötödik csoportot Lovas Endre nyerte meg, de ő szintén nem maradt tovább, így Kiss Zsolt került a főtáblára. Az utolsó csoportot Gönczi Sándor nyerte veretlenül, miután Pap Sanyival kiélezett küzdelemben, szoros meccsen 7/6-ra nyert. Pap Sanyi is továbbjutott a legjobb 8 közé legjobb másodikként.

Az első negyeddöntőben Cserneczky Zsolt 6/2-re nyert Katona Károly ellen, míg a második meccset Kis Zsolt nyerte 6/3-ra Nguyen Zoltán ellen. A harmadik negyeddöntőt Gönczi András nyerte meg 6/2-re Pap Sanyi ellen, míg a negyedik negyeddöntő Gönczi Sándor 6/2-es győzelmével ért véget Szabó Péter ellen.

Az első elődöntőben Kiss Zsolt 6/2-re győzött Cserneczky Zsolt ellen, míg a másik elődöntő a két Gönczi közül Gönczi András 6/1-es győzelmét hozta Sándor ellen.

A verseny kissé elhúzódott az elején az időjárás miatt, így a döntő már sajnos nem került lejátszásra, két győztes lett hirdetve Kiss Zsolt és Gönczi András személyében. Gratulálunk mindkettőjüknek! :)