Újra Farkas Balázsé a hétvégi győzelem és a kupa

2019.04.10
By

Az elmúlt hétvégén elég erősre sikeredett a mezőny.. :) 6 csoportban 23-an versenyeztek a kupáért illetve a négyszeres ranglista pontokért. Az első csoportban rögtön született egy mondhatni meglepetés eredmény, ugyanis Joel Nino 6/4 legyőzte Kiss Zsoltot, így veretlenül lett első. Mellette az egyik legjobb csoport másodikként azért Zsolt is továbbjutott. A következő csoport Dmitry Zarutskiy győzelmével zárult veretlenül, miután azért Hesz Rudi kicsit megnehezítette a dolgát, de végül 7/5-re őt is le tudta győzni. A harmadik csoportban Pap Sanyi jutott tovább a rutinos játékával.. igaz két lányt is kapott a csoportjába, akik viszont cseppet sem voltak gyengék. Köztük született meglepetés eredmény, ugyanis Őrsi Anikó 6/3-ra le tudta győzni az esélyesebbnek tartott Guruz Fannit.. :) Gratula! A következő csoportot Bodó Péter nyerte veretlenül, ugyan kicsit megszenvedett Eperjesi Kata ellen, hiszen csak tie-breakben tudott nyerni ellene. Viszont Kata is továbbjutott másodikként. Az ötödik csoportot Farkas Balázs nyerte 2 győzelemmel, pedig itt játszott Csizy Dezső is, aki most nem nagyon tudta megnehezíteni Balázs dolgát, ugyanis Balázs 9/2-re tudott nyerni. Az utolsó csoportot pedig Katona Károly nyerte meg veretlenül.

A negyeddöntőkben Dmitry Zarutskiy 6/3-ra győzte le Joel Ninot, míg Kiss Zsolt 6/2-re nyert Katona Károly ellen. Az alsó ágon Eperjesi Kata kiejtette Pap Sanyit, ugyanis 6/1-re nyerni tudott ellene. Az utolsó negyeddöntős meccs Farkas Balázs 6/1-es győzelmét hozta Bodó Péter ellen.

Az első elődöntőben Dmitry Zarutskiy és Kiss Zsolt játszott egymással egy jó kis meccset, melyet 6/4 nyert meg Dmitry és jutott a döntőbe. A másik elődöntőben pedig Farkas Balázs nyert 6/3-ra Eperjesi Kata ellen, így ő lett a másik döntős.

A döntő igazán jó meccsnek ígérkezett, hiszen 2 nagyon jó játékos játszott egymás ellen. Ezt az élő facebook-os közvetítésben is lehetett látni, hogy nagyon kemény labdamenetek, és színvonalas játék volt. Ezúttal Farkas Balázs volt a jobb, 6/4-re tudott nyerni Dmitry Zarutskiy ellen. Gratulálunk!!!! :)

Szombaton, sátorbontás után, már indul is a szabadtéri versenysorozat a Bikáson… :D

56905128_863139930699889_8525133800475197440_n