Nyírő Richárd nyerte a döntőt Csizy Dezső ellen

2011.09.04
By

Rendkívül erős verseny várta most szombaton az erre hétre jelentkező játékosokat. A sok résztvevőnek köszönhetően a Szebbek csoport már csak este 10 után 10 perccel végzett.

A nap negatívumaként kell megemlítenem Klimsevszky András számára, akitől a végső győzelmet is elvártuk, a mai napon csupán Pap Sanyit tudta megverni. Lovas Endre, Nyírő Richárd, Csizy Dezső, Lanstiák Attila mind megverték. Fordított oldalról szemlélve ezt, a fent említett négyes hatalmas sikerként emlékezhet a tegnapi napra, mikor többségük életében először meg tudta verni Andrást.

A döntőben Nyírő Richárd bravúros játékot nyújtott, Csizy Dezsőn gyorsan átlépett. Érthető volt a sietsége, mivel felesége bármelyik pillanatban szülhet.

Szebbek kategóriában a csportmérkőzések során kiemelném Werschitz Ottó teljesítményét, aki most sokat fejlődött. Kezd beérni az a tudás, amit az elmúlt két évben magába szívott. Nagyon nehéz volt eljutni a döntőig, ehez 5 mérkőzést kellett megnyernie Dudás Péternek, illetve Lakatos Istvánnak. A döntőben aztán végül Lakatos István győzött!

A jövő héten vasárnap 13.00 kor várom a Jobbak résztvevőit és 15.30 kor a Szebbek résztvevőit!

Jobbak kategória dobogója: Balról jobbra Csizy Dezső, Nyírő Richárd, Lanstiák Attila. Gratulálunk!

Szebbek kategória dobogója: Balról jobbra Dudás Péter, Lakatos István, Vad Károly. Gratulálunk!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *