Fehér Csaba a 2019-es év első győztese

2019.01.10
By

Az év első versenye rögtön erősre és nagy létszámúra sikeredett! :) A ranglista első 10 helyezettjéből 7-en ott voltak, 8 csoportban küzdöttek a játékosok. Az első csoportot Dorozsmai Gábor nyerte meg veretlenül. A második csoportot pedig Jin Hansuk nyerte szintén veretlenül, 3 győzelemmel. Itt nagyon izgalmas meccset játszott egymással Pap Sanyi és Titeica Dániel.. Sanyinak már meccslabdája is volt, de végül mégis Dani tudott nyerni 7/5-re. A harmadik csoportban végül sajnos csak 3-an maradtak, miután a 4. ember szó nélkül nem jelent meg. Itt Szálteleki Ádám lett a győztes. A következő csoportot Fehér Csaba nyerte meg. Az ötödik csoport győzelméért óriási meccset játszott egymással Csizy Dezső és Zöldi-Kovács Péter.. Hatalmas küzdelem, változatos labdamenetek végül Péter 7/6-os győzelmét hozta, ezzel ő jutott tovább a legjobb 8 közé. A következő csoportban Hajós Attila 2/1-es vezetésénél Benő Tihamér sérülés miatt feladni kényszerült a meccset és az egész versenyt is. :( Mielőbbi gyógyulást kívánunk Neki! Ezután kisebb meglepetésre Hajós Attila 6/4-re kikapott Lanstiák Attilától. Így Lanstiák Attila lett a továbbjutó. A következő csoportban Miklós Levente egy game-t se adott ellenfeleinek, simán jutott a negyeddöntőbe. Az utolsó csoport elve 3 fős volt, itt Kovács András 2 nagyon izgalmas, szoros és hosszú győztes meccsen megérdemelten jutott tovább!

Az első negyeddöntőben Dorozsmai Gábor 6/2-re legyőzte Zöldi-Kovács Pétert, aki rendesen kijátszotta magát előzőleg Csizy Dezső ellen… A következő negyeddöntőben Fehér Csaba nyert Kovács András ellen 6/4-re. A harmadik meccs pedig Miklós Levente 6/1-es győzelmét hozta Szálteleki Ádám ellen. Az utolsó meccs győztese pedig Jin Hansuk lett 6/2-vel Lanstiák Attila ellen.

Az első elődöntő Fehér Csaba 6/2-es sikerét hozta Dorozsmai Gábor ellen, míg a másikon Miklós Levente győzte le 6/3-ra Jin Hansukot.

A döntő izgalmas kis meccset hozott, jó játékkal, melyen Fehér Csaba ütései, főleg a fonákok.. nagyon sültek és Miklós Levente nem nagyon tudott mit kezdeni vele a nap végén.. így a döntőt Csaba nyerte meg 6/3-ra és ezáltal ő lett a 2019-es év első Teniszpartner győztese. Gratulálunk hozzá!!! :)

49436074_337485346847400_7328671674063126528_n (1)