Lanstiák Attila a hétvége győztese

2018.09.19
By

A mostani hétvégék a Csb-k árnyékában zajlanak, így nem mindenki tud részt venni a ranglistán elől szereplők közül. Most 3-szoros pontokat lehetett szerezni… Az első csoportban Széles Gergő lett a győztes veretlenül, miután Katona Károllyal volt harcban az első helyért, ami az egymás elleni meccsen dőlt el, amit Gergő csak tie-breakben tudott megnyerni. A második Katona Károly lett, így ő is továbbjutott. A következő csoportban Filip Krisztián nyert 3 győzelemmel. Mellette Dobozy Dávid lett a másik továbbjutó, miután egy szoros meccsen 7/5-re kikapott Filip Krisztiántól. A harmadik csoportból 2-2 győzelemmel Pap Sanyi és Grecu Mihai jutott tovább. A következő csoportot Emeritry Zsolt nyerte meg, de helyette Lanstiák Attila játszott tovább. Az utolsó csoportban Dévai Péter 2 győzelemmel, veretlenül jutott tovább a legjobb 8 közé.

Az első negyeddöntőben Filip Krisztián 6/3-ra nyert Széles Gergő ellen, a második meccsen pedig Dévai Péter nyert Dobozy Dávid ellen 6/2-re. A harmadik meccs Lanstiák Attila sikerét hozta Katona Károly ellen 6/3-ra, míg az utolsó meccs Pap Sanyi és Grecu Mihai ellen, Sanyi 3/1-es vezetésénél abbamaradt… Így Sanyi lett a továbbjutó.

Az első elődöntő Dévai Péter meggyőző sikerét hozta, miután 6/0-ra tudott nyerni Filip Krisztián ellen. A másik elődöntő viszont nagyon szoros, kiegyensúlyozott meccset hozott Lanstiák Attila és Pap Sanyi között… :) Végül 7/6-ra Attilának sikerült a győzelmet megszereznie.

A döntőt Dévai Péter feladta, így ugyan játék nélkül, de a verseny győztese Lanstiák Attila lett… Gratulálunk!!! :)

A szebbeknél is összejött 4 fő, melyet  végül veretlenül Sebestyén Nándor nyert meg. Szintén gratulálunk hozzá! :)