Thurzó Pál a hétvégi győztes

2018.05.30
By

A hétvégi verseny barátias létszámban és légkörben zajlott le, viszont egész erős volt a mezőny, többen itt voltak a ranglista elejéről, ezért háromszoros pontszámokért küzdöttek a versenyzők. Az első csoportban Szigeti Zsolt veretlenül lett első, míg második Csernovszky Zsolt lett. A második csoportban Thurzó Pál 3 győzelemmel hozta az elsőségét és Szép Tamás lett a második. A következőben egy szerencsétlen sérülés következtében körbeverés alakult ki, mely során Kovács Szabolcs és Ilyés Rita lett az első 2 helyezett.. Gyurinak jobbulást kívánunk, reméljük nem nagyon súlyos a helyzet. Az utolsó csoportban Csizy Dezső lett az első és Pap Sanyi a második.

A 8-as főtáblán kisebb cserék voltak, mivel egy-két odajutó embee idő előtt elment, így átadták a helyüket másoknak… :) Nézzük a meccseket! Az első párosnál Thurzó Pál nyert 6/3-ra Csernovszky Zsolt ellen. A következő meccs a feléig nagy izgalmakat hozott, kicsit érett is a meglepetés, de végül Joel Nino összekapta magát és hozta a meccset 6/3-ra Ilyés Rita ellen. A harmadik meccs pedig nagyon szorosra és küzdelmesre sikerült, Pap Sanyi csak tie-breakben tudott nyerni Szép Tamás ellen. Az utolsó negyeddöntőben pedig Csizy Dezső nyert 6/3-ra Katona Károly ellen.

A két elődöntő simábbra sikeredett, miután Thurzó Pál 6/1-re győzte le Joel Ninot és Csizy Dezső pedig 6/0-ra Pap Sanyit.

A döntő viszont hatalmas meccset és nagyon színvonalas játékot hozott! Thurzó Pál és Csizy Dezső igazi vérbeli döntőt játszott egymással, nagyszerű, hosszú labdamenetekkel és küzdelemmel… Végül Thurzó Pál nyerte a meccset 7/5-re és ezúttal a versenyt is! Gratulálunk hozzá! :) És Dezsőnek is, hogy kicsit megnehezítette Pál dolgát..