Kripner István a jobbak győztese és Gábor Miklós a szebbek kategóriáé

2018.05.23
By

A múlt heti versenyt sajnos elmosta az eső a csoportmeccsek alatt.. :( Most is fenyegetett minket ez a veszély, de szerencsére nem esett le annyi csapadék, mint múltkor és így kis várakozás után tovább lehetett folytatni a meccseket azokkal, akik türelmesek voltak..  a döntő pedig vasárnap került lejátszásra.  A jobbaknál 16-an, míg a szebbeknél 6 fő játszott. Az első csoportban Dmitry Zarutskiy lett a győztes veretlenül, a második pedig Hesz Rudolf. A második csoportvan Oberding Vilmos lett az elő és a második pedig Szálteleki Ádám. A következő csoportban Bodó Péter győzött 3 nyert meccsel. A helyzetét ugyan megnehezítette Király Zsolt, akit csak nagyon szoros meccsen tudott legyőzni 7/6-ra. Az utolsó csoportban pedig Kripner István végzett az első helyen 3 győzelemmel, veretlenül.

Miután az eső kicsit megbolygatta a dolgokat, volt olyan, aki nem várta ki és idő előtt hazament, a következő meccsek alakultak ki a főtáblán. Az első meccsen Kripner István jutott tovább, míg a másodikban Dimitry Zarutskiy nyert 6/0-ra Szálteleki Ádám ellen. A harmadik meccsen Marc Rylewski nyert 6/0-ra Bodó Péter ellen, míg az utolsó meccsen Damir Letica győzöt 6/2-re Titeica Dániel ellen.

Az első elődöntőben Kripner István 6/4-re győzte le Dimitry Zarutskiy-t, a másikban pedig Marc Rylewski nyert 6/4-re Damir Letica ellen.

A döntő az eső miatt átkerült vasárnapra, melyen Kripner István nyert 6/3-ra Marc Rylewski ellen és így ő nyerte meg  a héten a jobbak kategóriát! Gratulálunk hozzá! :)

A szebbek kategóriában 6 fő nevezett, itt elvileg mindenki játszott volna mindenkivel.. viszont az eső itt is közbeszólt. :( Volt aki nem játszotta le minden meccsét. Gábor Miklós és Gütler Emanuel is 3-3 meccset nyert meg és 1-1-et veszített. Mivel az egymás elleni meccsüket Gábor Miklós nyerte meg, így ő lett az első helyezett, a második pedig Gütler Emanuel. A harmadik Demjén Ferenc lett 2 győzelemmel és jobb game aránnyal, a negyedik pedig Pirityi András. Itt is gratulálunk a győztesnek és helyezetteknek! :)