Pap Sanyi és Thurzó Pál a győztes

2018.03.27
By

Megint kevésnek bizonyult az idő sajnos, így két győztes lett.. elmaradt a nagyon várt összecsapás! De reméljük, hamarosan pótolják a derbit, mert sokan kíváncsiak rá… :) A jobbak 6 csoportban 24-en küzdöttek, míg volt 3 szebbek játékos is. Ők 9-es körmeccset játszottak egymással, melynek során kialakult a végeredmény Demjén Ferenc lett az első, második Sebestyén Nándor és harmadik pedig Gyarmati Katalin.

Most pedig nézzük a jobbak kategória részleteit: Az első csoportban Pap Sanyi hozta a kötelezőt és veretlenül jutott tovább a főtáblára. A második csoportban Filip Krisztián nagyot harcolva, végül 3 győzelemmel jutott tovább, miután Király Zsoltot 7/5-re és Dávid Attilát pedig 7/6-ra győzte le. Kemény, futós meccsek voltak, Krisztián rendesen megküzdött ma a továbbjutásért! :) Itt megjegyzem, hogy egyik nagy futós pontja után Zsolt, csak annyit kiabált, hogy … gyalog kakukk… :D :D :D Vicces egy pillanat volt! Megjegyzendő, hogy a csoportban szépen menetelt Madacsay Máté is, 2 győzelem után várta a Krisztián elleni meccset.. Vele viszont egyáltalán nem bírt, Krisztián simán kifutotta a meccsüket és 6/0-ra legyőzte Mátét. Szép teljesítmény! A következő csoportban Thurzó Pál két meccsen game-t se veszített, viszont Titeica Dani kicsit megizzasztotta őt, csak 6/4-re tudta legyőzni Pali. De legyőzte, így a csoport elsőséget behúzta ma is! A negyedik csoportban Dorozsmai Gábor veretlenül lett első, könnyedebb meccseken. A következő csoportban Hesz Rudolf mindhárom meccsét megnyerve lett első és jutott a legjobb 8 közé. Bartha László 2 meccset nyerve lett második, jó game-aránnyal, így tovább tudott jutni a főtáblára. Az utolsó csoport érdekes körbeverést hozott.. A második alkalommal nálunk járt Filak Zsolt a múltkori vereségei után, ma szépen muzsikált.. Nem nagyon bírtak a versenyzők az éles nyeséseivel, pin-pongos megoldásaival.. :) Két meccset is nyert a csoportban, melyekből nagy dolog, hogy Varga Boldizsárt is le tudta győzni egy nagyon szoros, változatos meccsen 7/6-ra. Viszont Zsolt nagyon simán kikapott 6/1-re Joel Ninotól, Joelt viszont Boldizsár verte meg. Ebből a hármasból végül Varga Boldizsár jött ki a legjobban, ő lett a csoportelső. Viszont legjobb csoport másodikként Joel is továbbjutott a főtáblára.

Az első negyeddöntő Pap Sanyi 6/4-es győzelmét hozta Dorozsmai Gábor ellen. A második meccs nagy izgalmakat hozott a végén.. Hesz Rudi már 4/0-ra, majd 5/2-re vezetett Joel Nino ellen, aki viszont nem adta fel.. Rudin pedig fáradtság lett úrrá.. így az eredmény nagy küzdelmek után végül csak 6/5 lett Rudi számára. Jó kis meccs volt azért.. :) A harmadik meccsen Thurzó Pál rendesen megbosszulta legutóbbi vereségét Varga Balázs ellen, most esélyt sem adva ellenfelének egy 6/0-ás győzelemmel jutott tovább az elődöntőbe. A negyedik meccs újra nagy izgalmakat, sok futás hozó változatos meccs volt. Filip Krisztián 6/5-re győzte le Bartha Lászlót és jutott az elődöntőbe.

Az első elődöntő szorosabb meccset hozott, melyet a frissebb (!!!) Pap Sanyi 6/4-re nyert meg Hesz Rudi ellen. Míg a másik elődöntő már nem hozott sok izgalmat, itt már nem tudta hasznosítani sok futását Filip Krisztián, Thurzó Pál ellen ez ma nem volt elég, sima meccsen újra 6/0-ra nyert Pali.

És mint már az elején említettem a nagy derbi elmaradt ma sajnos! :( Így két győztes lett hirdetve Pap Sanyi és Thurzó Pál személyében… De így is mindketten nagy gratuláció érdemelnek! :) És reméljük, nem soká láthatjuk majd a nagy összecsapást kettejük között! Biztos egy nagyon izgalmas, érdekes meccset hoz majd…  ;)

Húsvét szombatján is várunk mindenkit, aki szeretne versenyezni!

29747399_1842623389081352_1647537734_o