Megosztott elsők a jobbaknál Páncsics Bence, Damir Letica, Szentkirályi Csaba és a szebbek győztese pedig Benedek Zoltán

2018.03.14
By

Szép számú és erős mezőny volt szombaton! A jobbaknál 28-an a szebbeknél 8-an versenyeztek… :) Az első csoportban Filip Krisztián lett az első, miután Dorozsmai Gábor is legyőzte egy igazán szoros, jó kis meccsen 7/6-ra. De mivel Gábornak nagyon jó lett a game aránya, ő jutott tovább a legjobb csoport másodikként a főtáblára. A második csoportban ezúttal nem sikerült a kecskeméti különítménynek a továbbjutás.. Joel nem tudott meccset se nyerni, Thurzó Pál pedig a fiatal Varga Boldizsárral nem bírt és alul maradt 6/2-re, így Boldizsár jutott tovább a legjobb 8 közé. A következő csoportban a harmadik kecskeméti Ötvös Zoltán sem tudott ezúttal nyerni, itt Damir Letica lett a csoportelső. A negyedik csoportban sajnálatos módon Farkas Balázs idő előtt befejezte a versenyt, miután első meccsén megsérült. Mielőbbi gyógyulást kívánunk!! Itt Szentkirályi Csaba lett a továbbjutó veretlenül. A következő csoportból Czuppon Péter jutott tovább. A hatodik csoportot Jin Hansuk nyerte meg veretlenül, meggyőző teljesítménnyel. Az utolsó csoportban pedig Páncsics Bence nem talál legyőzőre, 3 sima győzelemmel jutott tovább a főtáblára.

Az első negyeddöntőben Jin Hansuk nem sokat tudott tenni Páncsics Bence ellen, simán kikapott 6/0-ra, a másodikban Varga Andor nyert 6/3-ra Filip Krisztián ellen. A harmadik meccs is sima lett, miután Damir Letica 6/0-ra győzte le Dorozsmai Gábort. És a végére egy szorosabb negyeddöntő jutott, itt Szentkirályi Csaba csak 7/6-ra tudta legyőzni Czuppon Pétert egy nagyon izgalmas meccsen.

Az első elődöntőben Varga Andor sem tudott ellenfél lenni Páncsics Bence számára, őt is 6/0-ra győzte le Bence. Aki így már várta a döntőbe az ellenfelét.. Csak sajnos, idő hiányában a másik elődöntőt már el sem tudták kezdeni, így ezúttal 3 győztes lett hirdetve. Bence mellett még Damir Letica és Szentkirályi Csaba személyében. Gratulálunk mindhármuknak!!! :)

Külön öröm, hogy ezúttal a szebbekben is összejött 8 fő, 2 négyes csoportban küzdöttek egymással a jelentkezők. Itt az első csoportban Mészáros Zoltán jutott a döntőbe egy kis körbeverés után, míg a másik csoportban Benedek Zoltán 3 meggyőző győzelemmel lett döntős. Majd Zoli a döntőben is hozta a napi formáját és 6/2-re legyőzte Mészáros Zoltánt.  Gratulálunk Benedek Zoli győzelméhez is!! :)