Thurzó Pál a szombati győztes, vasárnap pedig Varga Roland nyert

2018.03.07
By

Ismét kecskeméti győzelem született! Thurzó Pál lehet a ranglista első helyeinek valamelyikére pályázik már? Pár alkalommal volt még csak nálunk, de máris a 14. helyen van! :) Következő versenyek kérdése, ki állítja meg őt a budapestiek közül?

Lássuk a részleteket! Ezúttal 20 fő versenyzett 5 csoportban. Az elsőben Filip Krisztián lett az első, miután egy majdnem vesztett meccset 2/5-ről és meccslabdáról meg tudott fordítani a saját javára Dorozsmai Gábor ellen 7/5-re.  A másik meccsét 6/0-ra nyerte Király Zsolt ellen, viszont Eperjesi Katától meg kikapott 6/0-ra.. Érdekes. :) Dorozsmai Gábor is nyert 2 meccset, így viszont mivel Krisztián nyert ellen, ő lett az első Gábor pedig a második, de mindketten továbbjutottak a főtáblára. A második csoportban nem sok kérdés volt, mivel Thurzó Pál mind három meccsét 6/0-ra nyerte! Még a kecskeméti barát, Joel Nino sem tudott tőle egyetlen game-t sem rabolni! :) A következő csoportban Varga Boldizsár lett a csoportelső veretlenül, mellette még Tóth János jutott tovább 2.-ként, miután nagyon szoros meccsen le tudta győzni Ötvös Zoltánt 7/6-ra. A negyedik csoportból Katona Károly és Pap Sanyi jutott tovább 2-2 győzelemmel, de az egymás elleni meccset már nem játszották le, mivel csak helyosztásról döntött volna.. Az utolsó csoportban Jin Hansuk lett az első veretlenül, 3 győzelemmel. Két simább meccse volt és egy nagyon szoros meccsen pedig Reich Emil ellen is tudott nyerni, de csak tie-breakben.

A főtáblán a negyeddöntők első meccsén Thurzó Pál már veszített egy game-t, Filip Krisztián ellen jutott tovább 6/1-el. A második meccs már sokkal szorosabb és változatosabb volt, itt Katona Károly 7/6-ra győzte le Tóth Jánost. A harmadik meccs is viszonylag gyors volt, Jin Hansuk nyert 6/1-re Pap Sanyi ellen. És az utolsó meccs is elég egyértelműre sikeredett, Varga Boldizsár nyert 6/2-re Dorozsmai Gábor ellen.

Az első elődöntőben Thurzó Pál újra kiosztott egy 6/0-t, ezúttal Katona Károly nem tudott ellene egy game-t se csinálni. A másik elődöntőben Jin Hansuk 6/3-ra győzte le Varga Boldizsárt.

A döntőben már kicsit nehezebb dolga volt Thurzó Pálnak… A rutinosság és a fiatal ütőerő csapott össze ezúttal egy jó kis meccsen a nap végén. :) Pál végül is 6/3-ra győzte le Jin Hansukot és nyerte meg a versenyt, mondhatni egész kitűnő eredménnyel!! :) Gratulálunk hozzá!

Vasárnap délelőtt is volt verseny a Bikáson! Itt 6 fő játszott körmérkőzéseket, melyet végül 4 győzelemmel a szervező Varga Roland nyerte meg Lanstiák Attila és Hajós Attila előtt. Gratulálunk! :)

28876456_1819543904722634_376942480_o