Márki Marci, egy 12 éves kisfiú lett a hétvége győztese!!! :)

2018.01.03
By

Viszonylag nagy létszámú, erős verseny volt, ahol egy 12 éves fiú maga mögé utasította a mezőnyt, melyben a ranglista első 10 helyezettjéből 7 jelen volt!!!!! :) Lássuk a részleteket, hogy is történt mindez… Az első csoportban kezdte menetelését Márki Marci, miután minden meccsét megnyerte a csoportban. Már itt nagy neveket győzött le.. Először is Csizy Dezsőt 6/1-re, mondjuk meg kell jegyezni, hogy Dezső már az elejétől kezdve sérüléssel bajlódott, a másik 2 meccsét fel is adta sajnos. :( Viszont Pap Sanyi sem tudott mit kezdeni a fiatalsággal, csak mindössze 3 game-t tudott nyerni ellene.  Sanyi +8-as game aránnyal sem tudott továbbjutni másodikként..  A második csoportban Jin Hansuk és Márton István is két-két 6/0-ás győzelemmel rendelkezett az egymás elleni meccset leszámítva. Az pedig egy nagyon szoros, változatos meccs volt, melyet végül Jin nyert meg 7/5-re. Viszont Istvánnak +10-es game aránya volt, így biztos legjobb 2. lett és továbbjutott a főtáblára. A harmadik csoportban egy nagyon régen látott visszatérő lett a győztes, mindössze 1 game-t veszítve, Hronyecz János személyében. A negyedik csoportban sajnos csak 3-an lettek végül, mert hiába vártuk Damirt, aki elfelejtette lemondani a nevezését.. :( Ezt a csoportot Filip Krisztián nyerte meg két győzelemmel. A következő csoportban a pár hete megsérült, most visszatérő Dorozsmai Gábor 3 győzelemmel, veretlenül lett első. Örülünk a gyors felépülésnek és visszatérésnek! :) A hatodik csoportban a hetek óta egyre jobb formában játszó Osváth Péter lett szintén meggyőzően, veretlenül első. Meglepetésre a mai napon Király Zsoltnak nem sikerül meccset nyernie… Az utolsó csoport változatos eredményeket és hármas körbeverést hozott. Varga Boldizsár simán verte Rácz Mártont 6/2-re, viszont Rácz Marci megverte dr. Kiss Tamást 6/4-re, aki viszont Boldizsárt verte nagyon könnyen 6/1-re. Végül összegezve a legjobban dr. Kiss Tamás jött ki ebből és ő volt az utolsó továbbjutó a főtáblára.

A negyeddöntők első meccse igazi gigászi küzdelmet hozott! Márton István 4/4-ig tudta tartani magát Márki Marci ellen, utána viszont Marci tudott nyerni 2 game-t és ezzel 6/4-re a meccset is és így ő várhatta a következő ellenfelét az elődöntőre. :) A második meccsen Osváth Péter továbbra is hozta formáját és 6/1-re győzte le Filip Krisztiánt. A harmadik meccs is nagy csatát hozott, Dorozsmai Gábor már 4/1-re vezetett Hronyecz János ellen, miután János még 4/4-ig visszaküzdötte magát, de végül 6/4-re Gábor nyerte a meccset. A negyedik meccs szintén küzdelmes, szoros játékot hozott… Jin Hansuk 7/5-re tudott csak nyerni dr. Kiss Tamás ellen.

Az első elődöntőben Márki Marci tovább menetelt és 6/4-re nyert Osváth Péter ellen is. A második elődöntőben pedig kicsit simábban 6/2-re nyert Jin Hansuk Dorozsmai Gábor ellen.

Az elődöntők vesztesei úgy érezték még nem játszottak eleget a nap folyamán és megküzdöttek egymással a 3. helyért! :) A változatosság kedvéért ez is egy nagyon jó meccset eredményezett, szoros, kemény játékkal, melyet végül Osváth Péter nyert 6/4-re Dorozsmai Gábor ellen.

És akkor a döntő se volt semmi!!! Márki Marci feltette a koronát a nap végére, miután 7/5-re le tudta győzni Jin Hansukot. Igazi, szuper meccset láthattunk! Hatalmas gratuláció jár Marcinak, aki első felnőtt amatőr versenyét nyerte nálunk! :) Ráadásul nem gyenge mezőnyben.. Csak így tovább! Hajrá!

26613179_1753103314700027_1003277662_o