A győztesek Pap Sanyi és Tóth Sanyi

2017.10.25
By

Az elmúlt hétvégén 2 helyszínen a Bikás és a Hauszmann teniszpályákon folytak a mérkőzések, összesen 21-en játszottak. Sajnos, még mindig van olyan, aki nem szól időben, hogy mégsem jön el.. ezért alakult úgy, hogy két 5 fős és két 4 fős csoport mellett lett egy 3 fős is.. :( Kérjük, a jövőben tiszteljük meg egymást egy lemondással!!! Nézzük a részleteket: Az első csoportban Bodó Péter meggyőzően 4 győzelemmel, veretlenül jutott tovább, itt sajnos Illyés Péter 2 meccs után hazament, pedig talán szintén esélyes lett volna a továbbjutásra.. A második csoportban Pap Sanyi is megtette a magáét, ő is 4 győzelemmel veretlenül jutott a 8 közé. Viszont mellette Titeica Dániel is nagyon nagyot játszott a nap folyamán, hiszen egyedül csak Pap Sanyitól kapott ki a csoportban, de tőle is csak szorosban 6/4-re. És nagy győzelmet ért el Nagy Zoli ellen, akit végül 7/5-re tudott legyőzni és +8-as game aránnyal továbbjutott a főtáblára ő is. :) A harmadik csoportban Tóth Sanyi sem bízta a véletlenre a továbbjutást, mindössze 2 game-t adott az ellenfeleinek, és veretlenül ment tovább. A következő csoportban végül sajnos csak 3-an maradtak, ahogy fent említettem.. Itt Filip Krisztián mindkét meccsét 6/1-re nyerte és leghamarabb ő várhatta a leendő ellenfeleit. Az utolsó csoportban Király Zsolt lett a továbbjutó szintén veretlenül, viszont mellette Cserneczky Zsolt a nap legjobb game arányával +9-el jutott tovább másodikként.

A főtábla első mérkőzése igazi küzdelmet és szoros meccset hozott, melyet Tóth Sanyi nyert meg 6/4-re Bodó Péter ellen. A második meccsen Filip Krisztián nyert 6/3-ra Cseneczky Zsolt ellen. A harmadik meccsen Titeica Dániel már 3/0-ra vezetett Király Zsolt ellen, aki fordítani tudott és végül 5/3-nál sajnos feladta a meccset, így Dani jutott tovább.. Az utolsó meccsen Bartók Jani nehezítette meg nagyon Pap Sanyi dolgát. Jani vezetett 2/0-ra, majd 3/1-re is és 4/3-ra is, de 4/4 után Sanyi átvette a vezetést, amit meg is tartott, mivel 6/4  lett a meccs vége Pap Sanyi javára.

Az első elődöntő nagy meccset hozott Tóth Sanyi és Filip Krisztián között. Krisztián nehezen adta meg magát, még a vérét is áldozta.. :), de végül Sanyi tudott nyerni 7/5-re. A másik elődöntőben Pap Sanyi 6/1-re nyert Titeica Dani ellen, aki erre a meccsre már rendesen elfáradt, hiszen nagyon kihajtotta magát az előző meccsein.. sőt ő is kisebb sérüléssel zárta a versenyt. Úgy látszik ez egy ilyen nap volt az elődöntőkben… :D :( De szerencsére senkinek nem lett komolyabb baja!!!

A döntő idő hiányában elmaradt, így kettős győzelem lett hirdetve a két döntős Sanyi között!! :D Gratulálunk mindkettőjüknek, és a többi résztvevőnek is a jó játékokhoz.

Ezen a héten is 2 helyszínen játszhatunk, lesz több kategória is… Szombaton a jobbak és a 10 év alatti gyerekek játszanak, meg lesz egy meghívásos női szülinapi verseny is, vasárnap pedig a legjobbak versenyezhetnek!

22850561_1682408495102843_2004772843_o (1)