Bodó Péter a hétvége győztese

2017.06.01
By

Folyik a harc a ranglista első helyéért… A hétvégén akár vissza is szerezheti első helyét Bodó Péter, hiszen újra ott van 10 pontnyira Pap Sanyi mögött a 2. helyen.. :) De vajon Sanyi hagyja-e majd? Biztos nagy lesz a küzdelem szombaton a győzelemért közöttük! Gyertek minél többen, nehezítsétek meg a dolgukat! :D

Na de lássuk az elmúlt verseny részleteit! 16 fő 4 csoportban játszott. Az első csoportban egy új játékos, Nicola lett az első 3 győzelemmel.. Jó bemutatkozás! :) A másodikként pedig Osváth Péter jutott tovább a főtáblára. Talán meglepetésre, Katona Károly most nem tudott továbbjutni. A második csoportban szintén egy új játékos, Gyimesi Levente debütált sikerrel és veretlenül jutott tovább a legjobb 8 közé. Mellette Filip Krisztián került be a további küzdelmekbe. A harmadik csoport Bodó Péter 3-szoros győzelmét hozta, miután Király Zsoltot is megverte 6/4-re. Ez után Zsolt ki is szállt a további küzdelmekből.. :( Így másodikként Kiss Márk Jutott tovább, miután dr. Sarkadi Ági ellen egy nagyon szoros meccsen 7/5-re tudott nyerni. Meglepetés viszont, hogy Bodó Péter simán túljutott Ágin, aki pedig nem szokott egyszerű falat lenni.. Talán majd legközelebb Péter ellen is megmutatja, mit tud!! :) Mondjuk arra a meccsre azért nagyon fel kell készülni fejben…  A negyedik csoport kissé ütősre sikeredett!! Itt 4 erős játékos versenyzett, igen kemény meccseken. Pap Sanyi a délelőtti csb után rögtön Dorozsmai Gábor ellen kezdett egy majd 2 órás meccsen, melyet végül tie-breakben tudott megnyerni Sanyi! Majd Bartók János pedig egyetlen game-t sem tudott csinálni Sanyi ellen.. nem így Hajós Attila, aki 6/2-re tudott győzni ellene. Viszont Dorozsmai Gábor pedig Hajós Attila ellen nyert 6/4-re.. Így kröbeverés alakult ki, melyből Hajós Attila jött ki a legjobban, és Pap Sanyi pedig másodikként, hiszen azonos game-aránnyal voltak Gáborral, viszont Gábor ellen ugye nyert.. Szoros!!! :)

A negyeddöntő első mérkőzésén Bodó Péter 6/4-re nyert Pap Sanyi ellen. A másodikon pedig Osváth Péter játszott nagyon szoros, jó meccset Gyimesi Levente ellen, melyet végül Péter nyert meg 7/5-re. A harmadik meccs simára sikeredett, ugyanis Nicola 6/0-ra győzött Filip Krisztián ellen. És végül az utolsó párosításból Hajós Attila jutott tovább játék nélkül.

Az első elődöntő is nagyon szorosra sikeredett, mely végén Bodó Péter örülhetett, hiszen 7/5-re tudott győzni Osváth Péter ellen. A második meccsen pedig Hajós Attila nyert 6/2-re Nicolával szemben.

Végül a versenyt Bodó Péter nyerte meg döntő játék nélkül, mert Hajós Attila ezt már nem játszotta le sajnos.. :(

A győztesnek és minden résztvevőnek gratulálunk! :) Kíváncsian várjuk, hogy a következő hétvége után ki lesz a ranglistánk élén… Péter vagy Sanyi??? Lehet tippelni… :D

 

20170527_200308