Bodó Péter a hétvége győztese

2016.08.24
By

A hétvégén egy csoportban játszottak a versenyre jelentkezők, 18-an voltak, viszont többen is itt voltak a ranglista elejéről, ezért 3-szoros pontokat kaptak a játékosok. 5 csoportban folyt a játék…

Az első csoportban Titeica Dániel és Katona Károly és Király Zsolt is két-két győzelemmel és egy vereséggel végzett, mivel körbeverés történt. Király Zsolt simán nyert Katona Károly ellen 6/1-re, viszont szintén simán kikapott Titeica Dánieltől 6/2-re, és Katona Károly pedig Titeica Dánielt verte meg 6/4-re. Ebből Király Zsolt jött ki a legjobban, ő lett a csoportelső, de mellette jó game-aránnyal Titecia Dániel is továbbjutott a legjobb 8 közé. A második csoportot Schuták László meggyőzően nyerte meg 3 győzelemmel, összesen 2 game-t veszítve. A harmadik csoportban Hajós Attila lett a győztes veretlenül. A következő csoportot Bodó Péter nyerte egy sima és egy szoros meccs után. Regős Péterrel  játszott egy ki-ki meccset, melyet végül Péter 9/7-re nyert. De jó game-aránya miatt Regős Péter is a 8 közé jutott. Az utolsó csoportot Pap Sanyi nyerte veretlenül, mindössze 2 game-t veszítve. Még Jin Hansuk se tudott kitalálni ellen semmilyen ellenszert, 6/2-re kikapott Sanyitól. De mivel a másik két meccsén ő is csak 1 game-t veszített, Jin is továbbjutott a legjobb 8 közé.

A negyeddöntőkben Hajós Attila meggyőzően, game-t sem adva nyert Jin Hansuk ellen, Schuták László 6/4-re győzött Regős Péter ellen. A másik ágon pedig Bodó Péter nyert Király Zsolt ellen 6/2-re, majd Pap Sanyi nagyon megszenvedett Titeica Dániel ellen, csak tie-breakben tudott nyerni!

Azt első elődöntőt Hajós Attila nyerte 6/2-re Schuták László ellen, magy Bodó Péter is sima győzelmet aratott Pap Sanyi ellen 6/1-re. Végül a versenyt játék nélkül Bodó Péter nyerte meg! :) Gratulálunk a résztvevőknek!!!

Szombaton várunk mindenkit egy kis CSB félkészítő versenyre… :)