Hamsik Gábor az Olimpiai hétvége győztese

2016.08.17
By

Az elmúlt hétvégén az Olimpia jegyében, nálunk is nagy versenyt rendeztünk ötszörös ranglista pontszámokért! Ennek örömére 27-en neveztek és 7 csoportban küzdöttek a játékosok. :)

Az első csoportban voltak szoros tie-breakes meccsek és volt egy kis körbeverés is.. Ebből Király Zsolt került ki győztesen, ő mehetett volna a legjobb 8 közé, de nem vállalta a továbbiakat, így a csoportból a 2. Csányi M. Károly játszhatott tovább. A második csoportban Bartók János lett az első, 2 és fél győzelemmel, miután Pintér Nóra sérülés miatt feladta a meccsüket, és az azt követőt is. A következő csoportban szintén volt egy kis keresztbeverés, itt Hamsik Gábor jött ki a legjobban, így ő jutott tovább. A negyedik csoport kicsit gyengébb volt, mivel összevonásra került a jobbak és szebbek kategória a mai napon… Itt Titeica Dániel nem tudott game-t veszíteni és mehetett a 8-as főtáblára. Az ötödik csoport győztese Hajdú Attila lett miután szoros meccsen legyőzte Hesz Pált 9/7-re. A hatodik csoportban Kripner István lett a győztes veretlenül. Az utolsó csoportban pedig Schuták László lett 3 győzelemmel az első, és ebből a csoportból került ki a nap legjobb csoportmásodikja is Pap Sándor személyében, +9-es game-aránnyal.

Ezután következtek a negyeddöntők… Az első párosból Hamsik Gábor jutott tovább, miután győzött 6/4-re Pap Sanyi ellen, a következő párnál Kripner István nyert Schuták László ellen 6/4-re. A harmadik párban Hajós Attila hozta simán, 6/1-re a meccsét Csányi M. Károly ellen, míg az utolsó meccs is meggyőzőre sikeredett, mivel Titeica Dániel is 6/1-re nyert Bartók Jánossal szemben.

Az első elődöntőben Hamsik Gábor nyert 6/2-re Kripner István ellen, míg Hajós Attila újból simán nyert, most 6/0-ra Titeica Dániel ellen. A döntő már nem került lejátszásra, játék nélkül lett bajnok Hamsik Gábor! Ettől függetlenül gratulálunk az egész napi játékához! És persze mind résztvevőnek úgyszintén… :)

Szombaton várunk újra minden versenyezni vágyót!!!!!!!!