Csizy Dezső a szombati győztes

2016.05.04
By

Szombaton szép időben és szép környezetben játszhattak a nevezők a Bikás park teniszpályán. 20 fő 5 csoportban küzdött egymással… Az első csoportban körbeverés alakult ki, melyből Király Zsolt került ki csoportgyőztesként és mellette még Dorozsmai Gábor is továbbjutott a csoportból. A következő csoportot veretlenül nyerte Varga Andor, mellette Purak Lajos is továbbment. A harmadik csoportot Hronyecz János nyerte veretlenül. A negyedik csoportban egymás ellen küzdöttek a későbbi döntősök! Itt Enyedi Gergő még 6/4-re megverte Csizy Dezsőt, de végül mindketten továbbmentek a csoportból, hogy a nap végén majd újra találkozzanak egymással… :) De ezt majd még később! Az utolsó csoportot pedig Bodó Péter nyerte meg.

A negyeddöntőkben aztán Bodó Péter játék nélkül jutott tovább, mivel Király Zsolt feladta a továbbiakat. Enyedi Gergely 6/0-ra nyert Dorozsmai Gábor ellen, míg Csizy Dezső ugyanannyira Varga Andorral szemben.. Az utolsót pedig Hronyecz János nyerte Purak Lajos ellen 6/1-re.

Az elődöntőkben Bodó Péter nem talált ellenszert Enyedi Gergő ellen, hiába próbálkozott mindennel, 6/0-ra veszített most. A másikban Csizy Dezső 6/3-al nyert Hronyecz János ellen.

És végül következett a döntő, melyen Csizy Dezső visszavághatott Enyedi Gergőnek a csoportbeli veszteségéért… Egy nagyon izgalmas, igazán színvonalas döntőben Dezső nagyot küzdött és megmutatta, hogy tud ő is olyan jól játszani mint Gergő, sőt… a végén ő örülhetett jobban, hiszen megnyerte a mérkőzést 6/3-ra és ezzel a verseny győztese is Csizy Dezső lett!! Gratulálunk!!! :) Szép teljesítmény volt…

Folytatás szombaton ugyanitt! Várunk mindenkit, aki nem CSB-zik, illetve CSB után délután van még kedve egy kis versenyzéshez… :D

13076854_1132970740056676_4786339182966613673_n