Ismét új bajnok a versenysorozatban Pap Mátyás személyében

2015.09.23
By

Versenysorozatunk ismét új bajnokot avatott Pap Mátyás személyében, aki mindösszesen 3 game-t veszített az egész nap folyamán… :)

Következzenek a részletek… Ezen a napon 5 csoportban küzdöttek a jelentkezők. Az első csoportot Fabók János nagyon meggyőzően nyerte, 3 meccsén mindösszesen 1 game-t tudtak elvenni tőle… :) A 2. csoportot  Schuták László nyerte veretlenül, viszont innen került ki az egyik legjobb másodikként Katona Károly +7 különbséggel.. A következő csoportban a későbbi győztes Pap Mátyás iskolázott… a ranglistavezetőt, az utóbbi hetek sokszoros győztesét Damirt 7/0-ra győzte le, és a versenyszervezőnk Varga Roland is csak 1 game-t tudott nyerni ellene! A 4. csoportban Csizy Dezső maradt veretlen. Viszont itt született meglepetés eredmény is, Király Nórinak sikerült nagyon szoros meccsen 7/6-ra győznie Halász Gábor ellen, és a File Gábor elleni meccsén is nyert, így ő is tovább tudott menni 2-ként a legjobb 8 közé… :) És végül az utolsó csoportot Bodó Péter szoros győzelmeivel tudta megnyerni.

Következtek a 4 közé jutásért a meccsek. Itt Csizy Dezső is megtapasztalhatta milyen Pap Mátyás ellen játszani ezen a napon, és ő is csak 1 game-re volt képes ellen. Schuták László 6/2-re győzőtt Fabók Jani ellen, Damir Letica pedig 6/2-re nyert Katona Károllyal szemben. Király Nóri ellen pedig Bodó Péter nyert 6/2-re.

Az elődöntőben Schuták László is megkapta a 6/1-t Pap Mátyástól… Míg Damir Letica is simán 6/2-re győzőtt Bodó Péter ellen.

A döntőben aztán újra összejöhetett a csoportkör visszavágója Damir és Mátyás között… Itt sem született meglepetés, Mátyás újból 0-ra, igaz most “csak” 6/0-ra győzött!!! :) Akit ezen a napon senki sem tudott még csak megszorongatni sem… Gratulálunk hozzá! :)

Szombaton délután újra várunk mindenkit a Poén Teniszklubba, és vasárnap a Bikás Teniszklubba a legjobbak kategóriába most kivételesen  a megszokott vasárnap délelőtt helyett délután..