Új bajnokok a hétvégén: a jobbaknál Péter Csoma és a szebbeknél Veres Donát

2015.09.15
By

A hétvégén a CSB-k árnyékában is szép számmal összegyűltek a versenyzők a Poén Teniszklubban! 19 versenyző a jobbaknál és 10 a szebbeknél… Ráadásul kb. 10 teljesen új nevezőt köszönthetett a versenysorozatunk a tagjaink között! :) Ennek igazán örülünk, reméljük továbbviszik a jó hírünket és még több új ember csatlakozik hozzánk…

IMG_2456 IMG_2455

És akkor a versenyről:

A jobbaknál 5 csoportban küzdöttek a jelentkezők. Az első csoportban Mark Rylewski veretlenül jutott tovább. A másodikban meglepetésre az első kiemelt Hajós Attila kiesett már a csoportmérkőzések során… Igaz, délelőtt még CSB-n játszott, onnan jött ide, de az egyik fiatal új nevezővel, Pap Mátyással szemben 6/2-re alulmaradt, majd 3. meccsét egy győzelme ellenére már feladata.  A 3. csoportban Csizy Dezső hozta a tőle elvártat, és továbbjutott a 8 közé, 3 sima győzelemmel. A 4. csoportban Csizy Balázs utánozta le édesapja produkcióját, ő is mehetett tovább a csoportból szintén 3 győzelemmel. :) Az utolsó csoportban Hamar Ádám 2 nagyon szoros győzelem után jutott tovább megérdemelten. Három legjobb csoport másodikként tovább játszhatott még Péter Csoma, Pap Sanyi és Jin Hansuk.

A negyeddöntőkben Hamar Ádám már simán kikapott Csizy Balázs ellen 6/2-re, Péter Csoma szintén 6/2-re nyert Jin Hansuk ellen, Pap Sanyi se bírta tovább Mark Rylewski ellen már kiesett, és végül Csizy Dezős is elvérzett a Hajós Attilát már a csoportkörből kiejtő Pap Mátyás ellenében.

Péter Csoma úgy gondolta, ha már megkapta az esélyt,  hogy 2.-ként tovább jutott, akkor az a elődöntőt is behúzta 6/2-re Csizy Balázzsal szemben, míg a másik ágon Mark Rylewskinek sikerült, ami Hajós Attilának és Csizy Dezsőnek a mai napon nem, megállította Pap Mátyást, és 6/3-al bejutott a döntőbe. Itt viszont Péter Csoma már megállíthatatlan volt és Mark-ot is megverte 6/2-re. Igazán szép teljesítményt nyújtott, gratulálunk hozzá! És természetesen a többieknek is, különösen a szépen szereplő fiatal feltörekvőknek! :)

A szebbeknél 3 csoportban 2 3-as és egy 4 fős küzdöttek a játékosok. Itt is több új játékost köszönthettünk… A 3 csoport első Keneth Ji, Keszei Tamás és Veres Donát és a 4 fős csoportból a 2. Kovács Gábor jutott az elődöntőkbe.

Veres Donát 6/1-re nyert Kovács Gábor ellen, míg Keszei Tamás 6/2-re Keneth Ji ellen. A döntőt Veres Donát nyerte 6/1 arányban. Itt is mindenkinek gratulálunk! :)

Szombaton a Poén Teniszklubban ismét amatőr teniszverseny. Alapozd meg a jó ranglistahelyezésed, amíg az igazán nagyok csb-t játszanak! Az első 16 jelentkező ingyenes játék utáni masszázsban részesül a klub tenisz masszázsra szakosodott új masszőr hölgyének köszönhetően.