Damir Letica újra győzött a jobbak kategóriában és ezzel átvette az első helyet a ranglistán!!! Legjobbak kategória győztese pedig Hajós Attila

2015.09.01
By

Szombaton ismét hőségben küzdhettek a játékosok a Poén Teniszklubban! 16-an gyűltek össze azért így is, hogy megküzdjenek egymással és az időjárással… :)

Hronyecz János még ranglistavezetőként kezdte a versenyt, de a végén ezt a címet átvette tőle az utóbbi hetekben remekül helytálló Damir Letica, aki a mai versenyt is megnyerte!

Lássuk a csoportokat! Az első csoportból Lanstiák Attila és Katona Károly jutott tovább, viszonylag simább meccsek után. A másodikból Hronyecz Jani és a fiatal Urbán Tamás mehetett a 8-as főtáblára. A harmadikból Fabók János és Farkas Péter, akik nagyot küzdöttek egymással a csoport első helyéért, Péternek csak tie-breakben sikerült legyőznie Janit.. A negyedik csoportban a versenyszervező Varga Roland megmutatta, hogyan is kell legyőzni Damir Leticát.. :) Viszont utána már kiszállt a küzdelmekből.. Lehet elfáradt talán?? ;) Így a másik 2 csoporttag Damir és Marc mehetett tovább..

A negyeddöntő első mérkőzésén Fabók Janinak megint egy nagyon szoros, küzdelmes meccs jutott és a mai napon már másodszor nem sikerült behúznia a tie-breaket (de már nagyon közelít, hogy nyerjen Damir ellen), majd Marc szintén egy tie-break-es meccset tudott megnyerni Farkas Péter ellen. Míg Lanstiák Attila rutinjával simán legyőzte a mai napon ügyes és eredményes játékot mutató Urbán Tamás ellen, és végül Hronyecz János is győzőtt 6/3-ra Katona Károly ellen.

Jöhettek az elődöntők! Damir Letica 6/3-ra győzőtt Marc Rylewski ellenében, és Hronyecz Jani 6/1-re Lanstiák Attila ellen. A döntőben, csak úgy mint a múlt héten, újra nem tudott győzni Jani Damir-al szemben, 6/4-re nyerte a meccset Damir Letica. Aki ezzel a győzelemmel, mint az elején már írtam, átvette a ranglista első helyét Jánostól. Gratulálunk az új elsőnek!! :) És persze Janinak is jár a gratuláció, aki már nagyon hosszú ideje vezette és csak most sikerült valakinek megelőznie.

Vasárnap pedig a Bikás Teniszklubban csapott össze 8 elszánt versenyző, szintén kánikulában… :)

Kápolnási Norbi meggyőzően, alig veszített gamet, csupán 2-t,  nyerte a csoportját. A másik csoportban volt kis körbeverés, meg későn jövés stb. Itt Hajós Attila nyerte a csoportot, szintén veretlenül. Zátrok László és Lassú Imre jutott tovább és játszhatott elődöntőt. Kápolnási Norbi 6/4-re nyert Lassú Imre ellen, míg Hajós Attila 7/5-re Zátrok Lászlót győzte le. És a döntőben Hajós Attila 6/4-re végzett Kápolnási Norberttel szemben.

Szombaton Amatőr Grand Slam verseny lesz! Pályánként 4 játékos tud játszani, ezért csupán az első 28 jelentkező részvétele garantált. A ranglistába 5-szőrös extra szorzóval számít bele ez a verseny! Várunk mindenkit!!!! :)

11921718_1003467429673675_7479473352815699229_n