A hétvége győztese újra Damir Letica!!!

2015.08.25
By

A következő hetek kérdése úgy látszik az lesz, kinek sikerül legyőzni Damir Leticát? Ugyanis ez most sem sikerült senkinek… Pedig nem volt gyengének mondható a mostani mezőny!! A ranglistánk első 5 helyezettje mind megmérettette magát, sőt az első 15-ből 10 jelen volt!! :) Éppen ezért 4x-es pontokat lehetett szerezni ezen a hétvégén. És akkor lássuk a részleteket:

Úgy volt 24-en vágunk neki a küzdelmeknek, de Erdős György sajnos végül mégsem jelent meg a versenyen… :( 6 csoportban küzdöttek a jelenlévők, 3 helyszínen is, Poén, Bikás és Holiday Inn pályákon.

Az 1. kiemelt Hronyecz János megszenvedett Marc Rylewski ellen, és 7/5-re alul is maradt vele szemben, viszont őt meg Pap Sanyi verte meg viszonylag simán 6/2-re.. Ebből is látszik, kinek milyen játék fekszik, illetve nem.. De még így is a körbeverésből a több nyert game miatt Hronyecz Jani tudott tovább menni a 8 közé! A 2. kiemelt Damir Letica hozta a kötelezőt, mindhárom mérkőzését megnyerte a csoportban. Pedig azt gondoltam, hogy Szőke István azért jobban megszorongatja majd őt, de István is csak 3 game-ig jutott ellene! A 3. Tóth Sándor is kikapott egy meccsen meglepetésre Bartha László győzedelmeskedett felette, és így ő mehetett tovább. Viszont Sanyi a többi meccsét simán 6/1-ekre nyerte, így a második legjobb game aránnyal, +8-al továbbjutott ő is a csoportból. Hajós Attila hozta mindhárom csoportmeccsét, így ő is továbbjutott. Ugyancsak továbbment 3 győzelemmel Kápolnási Norbert is. Ebből a csoportból került ki a legjobb game arányú csoport 2. Fabók János, aki +9-el tudott továbbmenni… A z utolsó csoport is tartogatott meglepetést! Bodó Péternek végül nem sikerült bekerülnie a legjobb 8 közé a mai napon, hiszen kikapott Thuróczy Mátyástól, aki így továbbjutott a csoportból.

A mezőny kiegyensúlyozott erősségét az is bizonyítja, hogy a három +7-es game arányú játékos simán kiesett, mivel nem volt elég a máskor sokszor bőven jó arány! +8 és +9 kellett a mai továbbjutáshoz!! :)

Következtek a negyeddöntők. Hronyecz János megrázta magát a csoportbeli fiaskó után és 6/2-re megverte Tóth Sándort. Hajós Attila is nyert 6/2-re Thuróczy Mátyás ellen, itt Bartha László számára is véget ért a verseny, hiszen Kápolnási Norbert nyert ellene 6/3-ra. Fabók Jani sem bírt már sokadszorra Damir Leticával, kikapott tőle 6/2-re. Pedig előtte azt ígérte, hogy most meglesz… ;)

Az elődöntőt Hajós Attila feladta sajnos, így Hronyecz János nyugodtan várhatta a Kápolnási Norbert és Damir Letica meccsének győztesét a döntőre.. Aki végül is nagyon nagy meccsen, nagy küzdelem után Damir Letica lett! Hiába volt kipihentebb Hronyecz János és eléggé fáradtnak tűnt Damir Letica, mégis Damirnak sikerült 6/1-re megnyernie a rendkívül erős versenyt!! :) Gratulálunk, szépen munka volt! Mindenkinek köszönjük a részvételt, és szombaton várunk Titeket újra ugyanitt!

11890955_999350196752065_5072960275875953680_n