A hétvégének az eső miatt kivételesen 4 győztese volt

2015.07.30
By

Ezen a hétvégén 16 jelentkező vett részt a versenyünkön. Úgy nézett ki, hogy az idő megkegyelmez nekünk és kisebb szitálás után szépen folytatódott a játék… De sajnos a végére azért leszakadt az ég, így aki most az elődöntőkbe jutott az végül nyertes lett!! :)

Az első csoportban a győztes Marc Rylewski lett, de mivel neki el kellett mennie így szerencsével a másik 2 csoporttag, Bartha László és Damir Letica jutott a 8 közé… A 2. csoportban Hronyecz János hozta a tőle megszokottat, és veretlenül ment tovább, itt másodikként Zahorán Ákos mehetett tovább 2 győzelemmel…  A 3. csoportban körbeverés alakult ki, melyből Katona Károly és Vágusz Csaba került ki győztesen, így ők mehettek a 8-as táblára.. A 4. csoportban kissé szélsőséges eredmények születtek… itt is körbeverés lett a vége, melyben Ilyés Rita és Dudás Péter lett a nyerő és ők játszhattak tovább..

A 8-as táblán Hronyecz János simán, 6/0-ra nyert Vágusz Csaba ellen, szintén ilyen eredménnyel jutott tovább Bartha László Dudás Péter ellen, majd Damir Letica kicsit jobban megizzadt Ilyés Rita ellen, de így is simán 6/2-vel behúzta a meccset, és végül Katona Károly 6/4-re győzőtt Zahorán Ákos ellen.

És mint az elején már írtam, a 4 elődöntős végül közös első helyezettként lett kihirdetve, mivel a további meccseket már nem tudták lejátszani a közben eleredő esőben… :(

Ennek ellenére minden győztesnek és résztvevőnek gratulálunk!

Szombaton már újra jobb időben és remélhetőleg eső mentesen várunk mindenkit a Poénon és vasárnap a Bikás parkban a legjobbak kategóriában is!!! :)