A hétvége bajnoka Erdős György

2015.07.01
By

Ezen a szombaton 20 fő részvételével zajlott a verseny, melyen 5 csoportban küzdöttek a jelenlévők.. Régen járt már a versenyünkön a mai győztes, Erdős György, de ha már eljött, hát be is húzta a végső győzelmet!!! :)

És akkor lássuk a csoportokat… Az első csoportból, szokásához híven a ranglistavezető Hronyecz János jutott tovább. A következőt Király Zsolt nyerte meg 3 győzelemmel, a 3.-ból Bartha László ment tovább első helyen. A negyedik csoportban még volt egy veresége Erdős Györgynek, itt még nem bírt Damir Leticával, aki így csoportelső lett, Gyuri viszont csak csoport másodikként mehetett tovább a 8 közé. Az utolsó csoportban is számolgatni kellett az első helyért, amit végül is a külföldi versenyző Mark ért el. Hozzájuk csatlakozott még csoport másodikként Bradács Zoltán és Fabók János a 8-as főtáblára… Végül Király Zsolt helyett a csoportjában 2. helyen végzett Szép Tamás játszott tovább, akinek Hronyecz János nem biztos, hogy nagyon örült, ugyanis simán kikapott tőle 6/1-re. Bartha László ma nem bírt game-t se rabolni Damir Leticától, Erdős György is nyert Mark ellen, míg Bradács Zoli csak egy nagyon szoros meccsen jutott túl Fabók Jánoson…

Az elődöntők mondhatni papírforma szerint végződtek, ugyanis Damir Letica 6/3-al nyert Szép Tamás ellen, illetve Erdős György is 6/3-al végzett Bradács Zoltánnal szemben.

A döntőt pedig, mint már az elején írtam, Erdős György rutinosan nyerte meg Damir Letica ellenében 6/3-ra! :)

Gratulálunk minden résztvevőnek, és várunk mindenkit a következő szombaton is….