A hétvége bajnokai Szőke István és Pohl Ákos

2015.06.25
By

A nagy szél ellenére végre újra szép számú mezőny gyűlt össze szombat délután a Poén Teniszklubban… :) A 22 fő 6 csoportban versenyzett. Ezen a napon több, rég nem látott teniszes is megtisztelte versenyünket! Ennek igazán örülünk, reméljük, hogy nem tűnnek el megint hosszabb időre… Lássuk a csoportokat! Az első csoportban Jin Hansuk megint verhetetlennek bizonyult, még az egyik visszatérő, Jánosi Kristóf sem bírt vele.. A második csoportban esélyeshez méltóan Kripner István jutott tovább, míg a harmadikban, szintén egy régen látott játékos Farkas Péter nem hibázott, és igaz, hogy szoros meccseken, de végül továbbjutott! A 4. csoportban miután a ranglista vezető Hronyecz János ezúttal feladni kényszerült a versenyt, Hamar Ádám nyerte a csoportot, de mivel ő a további küzdelmek előtt távozott, így helyette Király Zsolt mehetett tovább… A következő csoportban Szőke István hozta mindkét meccsét, így nyugodtan várhatta a következő fordulót. Míg az utolsó csoportban Árok Zoltán lépett tovább veretlenül.

A nyolc között Szőke Istvánnak ezúttal sikerült megállítania Jin Hansuk-ot, míg Farkas Péter megint egy nagyon szoros meccsen jutott csak tovább Király Zsolt ellenében 7/6-al… A másik ágon Kripner István és Árok Zoltán ellenfél hiányában, játék nélkül jutott tovább…

Az elődöntőkben Szőke István győzött Farkas Péter ellen, míg Árok Zoltán játék nélkül juthatott újra tovább a döntőbe.. Itt viszont már játék után került ki a győztes, Szőke István személyében, aki 6/3-ra megérdemelten nyerte meg a döntőt! Gratulálunk mindenkinek!!! :)

Volt még a nap folyamán egy szebbek kategória is 3 fővel, ahol a 2 fiatal srác nagyon jó kis meccset játszott egymással…:) Jövő héten is várjuk őket, talán még másik kis versenyző palánták is megjelennek nálunk!

Vasárnap, szokás szerint a Bikás Teniszklubban került megrendezésre a legjobbak kategória… Itt 9 fő 3 csoportban küzdött egymással. A csoportokat Pohl Ákos, Zátrok László és Lassú Imre nyerték. Végül a döntőt Lassú Imre játszotta Pohl Ákossal, melyet nagyon simán 6/1-re Ákos nyert meg.
Ez a verseny szám legközelebb július 5-én vasárnap kerül megrendezésre!