Öri Ádám, Erdős György és Tálas Tibor a hétvége bajnokai

2013.06.09
By

Mindenek elött nagyon szeretném megköszönni mindenki segítségét, hogy ez a verseny a mostoha időjárási körülmények között teljes egészében lefolyt. Minden helyszínen voltak már már olyan pillanatok, mikor nem lehettünk biztosak benne, hogy az adott napon még lesz játék. Délután 7 körülre azonban már minden pályán folyt a küzdelem.
Legjobbak kategória küzdelmeit a Sportmax1-en rendeztük. Rögtön a kezdés után 5 perccel centimétere összefüggő víz állt a pályán. Négy csoportban talán a lassú pályának is köszönhetően akadtak meglepetések bőven. Nyírő Richárd például kiejtette a verseny favoritjának számító Klimasevszky Andrást. A csoportmérkőzésekből a kieséses szakaszba Nyitrai Balázs, Nyirő Richárd, Varga Géza és Öri Ádám jutottak. Egyik elödöntőben Nyitrai Balázs vert helyzetből alázatos kemény pörgetős játékkal szétmozgatta Nyírő Richárdot, a másik ágon Öri Ádám verte Varga Gézát. A döntő Nyitrai számára indult jobban, végül azonban a nagyobb rutinnal rendelkező Öri Ádám vívta ki a győzelmet.
Jobbak kategóriában hat négy fős csoportban indulhattak volna a küzdelmek. Az árvízi védekezés miatt azonban több ember kiesett a jelentkezők sorából. Illetve késöbb az eső is erősen bezavart. Köszönöm Czingel Zoltánnak a versenyszám levezénylését! A kieséses szakaszba Pap Sanyi, Kovács Kriszti, Márton István, Hamar Ádám, Vágusz Csaba, Erdős György kerültek. A döntőbe Pap Sanyi és Erdős György verekedték be magukat. Ahol számomra meglepetésként Erdős György nyerte meg a versenyt. Nagy boldogsággal próbálta fel a Nike Courtballistic 4.1 teniszcipőt. :-)
Szebbek kategória küzdelmeibe zavart be talán a legerőteljesebben az eső. Itt végül kilenc játékos maradt és játszotta ki a dobogós helyezések valamint a cipő sorsát. Ilyés Ritának nagyon szépen köszönöm a versenyszám levezénylését!

Gratulálok a helyzetteknek! Ez most egy 5-szörös pontszámot biztosító verseny volt. A jövő héten szombaton szintén három kategóriában várom az amatőr tenisz gladiátorait!

IMG_3784

IMG_3785

IMG_3786

IMG_3787

IMG_3788