Klimasevszky András és Szöke István a hétvége bajnokai

2013.06.03
By

Amíg az idő kegyes volt hozzánk és nem szakadt le az ég, addig nagyon jó mérkőzéseket játszottak a versenyzők. Jol sikerült a játékosok felkészülése a most hétvégén megrendezésre kerülő amatőr Grand Slam versenyre, ami alapvetően meghatározza a ranglistán elfoglalt erőviszonyokat és ezzel a késöbbi kiemelési sorrendet a versenyeken. A nyeremények is kiemelkedőek lesznek, összesen 100ezer forint értékben osztunk ki tárgynyereményeket. A Legjobbak kategória első helyezettje egy Nike Vapor 9 Federer vagy Nike Courballistic 4.3 Nadal cípőt fog nyerni. Jobbak és Szebbek kategória első helyezettjei Nike Courtballisctic 4.1 teniszcipőket nyernek. A helyezettek minden kategóriában Slazenger polókat, melegítőket vihetnek haza.

Mi történt a hétvégén? Szombaton 12.30 kor kezdődtek meg a küzdelmek a Holiday Inn Hotel pályáink, ahol a Jobbak kategóriából 8 játékos játszotta le a csoportmérkőzéseit. Az utolsó mérkőzéseket a hirtelen jött nagy eső sajnos elmosta. A vasárnapi folytatáson Vágusz Csaba és Radnóti György jelent meg és vívta az elödöntőt.
Ugyanzen kategóriában másik nyolc ember a Kondorosi Uszoda Teniszpályáin játszotta le a csoportmérkőzéseket. Innen Szöke István és Hamar Ádán került a legjobb négy közé, ahol Szöke István győzött. A döntőben végülis Vágusz Csaba nagyon szép kemény adogatásokkal tartotta a lépést Szöke Istvánnal szemben. Nagyobb rutinjának köszönhetően végül István behúzta a mérkőzést.

Legjobbak kategóriát a Tétényi Korház pályáin bírtuk lejátszani. Itt bonbasztikusan kemény mérkőzéseket láthattunk. Első csoportmérkőzésen Hajós Attila 5:3 három mérkőzéslabdáról kapott ki Öri Ádámtól. Úgy, hogy még nezzes labdát is hárított Ádám. Kiemelném a Nyitrai Balázs mérkőzését Varga Gézával ami egy bő 1,5 órás nagyon kemény set volt. Csizy Dezső is nyerhetett volna kis szerencsével Öri Ádámmal szemben. Kripner István mérkőzése is komoly izgalmakat szolgáltatott a nézüknek Klimasevszky Andrással. Nehéz összegezni a látottakat, tényleg bödületesen izgalmas mérkőzéseket láthattunk. A kieséses szakaszba végül Klimasevszky András, Csizy Dezső, Varga Géza és Öri Ádám jutottak. A döntőt Klimasevszky András nyerte precíz, türelmes játékkal Öri Ádámmal szemben.

Radnóti Gyuri munkájának köszönhetően a szabályrendszer ismét pontosításra került, talán még igazságosabbnak érezhetjük a jövőben. A teniszpartner.hu jobb oldali menüjében megtaláljátok.

Gratulálunk a résztvevőknek! További teniszsikereket kívánunk!

IMG_3751 IMG_3753 IMG_3754 IMG_3756