Buknak Federerre a háziasszonyok

2011.03.13
By

Svájcban – ki tudja, milyen indíttatásból – az Ashley Madison internetes portál felmérést készített, a kérdés azt firtatta, kivel feküdnének le a svájciak a legszívesebben a hírességek közül. A férfiaknál fölényesen győzött a teniszsztár Roger Federer, a megkérdezetteket az sem zavarta, hogy a 29 éves játékosnak alig egy éve születettek ikrei, és ugyan a párja, Mirka Vavrinec nem egy bombanő, Federer nagyon ragaszkodik hozzá.
Federer a svájci háziasszonyok legnagyobb szexuális álma


Fotó: MTI

Érdekes, hogy a felmérés azt mutatja, hogy a voksolókat nem csak Federer magánéletének alakulása nem befolyásolja, de a sajátjuk se, ugyanis a párkapcsolatban élők 38 százaléka is minden további nélkül együtt hálna az izmos felsőtestű, jóképű, és mindenekelőtt dúsgazdag teniszezővel. A második helyen egyébként a rapper Bligg végzett, míg a harmadik helyezést is egy sportoló érte el, a focista Hakan Yakin.

A nőknél Eros Ramazotti volt felesége, Michelle Hunziker győzött, a második Miss Svájc lett, a 21 éves Kerstin Cook, de a harmadik helyet itt is egy sportoló nyerte el, a nem túl vonzó külsejű, de korábbi sikerei miatt roppant népszerű, és szintén dúsgazdag Martina Hingis. A volt világelső teniszező egyébként tavaly decemberben ment hozzá a nála 6 évvel fiatalabb francia díjugratóhoz, a 24 esztendős Thibault Hutinhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *