Lezajlott az amatőrök Grand Slam versenye

2012.09.02
By

A négy nagy Grand Slam versennyel egy időben az amatőr teniszben is nagy versenyeket rendezünk. Ezeken a versenyeken a megszokott pontozáshoz képest háromszoros pontszámokért küzdhetnek a játékosok.
Ennek szellemében a Poén Teniszklubban megrendezésre került mai versenyen 32 játékos jelentkezett, hogy minél előrébb tornássza magát az amatőr ranglistán.
A Jobbak kategóriában a csoportmérkőzések után egy nyolcas kiesésés táblára verekedték fel magukat a játékosok. A következő játékosok értek el idáig: Varga Géza, Varga Zoltán, Besser Ferenc, Urbán Attila, Hidas Zsuzsanna, Gárdosi Péter, Halász Grigitta, Kripner István. Aki a hazai amatőr teniszt ismeri, az átérzi milyen teljesítmény kellett ehez, mikor olyan játékosok mint Ladányi Tibor nem kerültek fel a kiesés szakaszba. A döntőbe jutásért Besser Ferenc teljesítményéről elég annyit mondani, hogy 6:0 arányban verte Varga Gézát. Nem sokan mondhatják ezt el magukról. A másik ágon Kripner István is meglepően simán bucsúztatta Gárdosi Pétert. A döntőben Besser lehengerelte Kripnert.
A Szebbek kategóriában új hölgy versenyzőkkel bővült a versenysorozat, akik egy kis megfrissülést hoztak a megszokott hajhuzogatós mérkőzésekbe. A végső győzelmet aztán Hamar Ádám szerezte meg.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *