Varga Géza ismételt, indul a tippbajnokság a nyereményekért

2012.06.25
By

A nyári záporok után kellemes meleg várta szombaton a Poén Teniszklubba, valamint a Holiday Inn Hotelhez kiérkező játékosokat. A két kategóriában megrendezésre kerülő versenyen összesen 32 játékos indult el. A “Jobbak” kategóriában négy darab négy fős és egy öt fős csoportban zongorázódtak le a csoportküzdelmek. Melyek után Varga Géza, Bodor Gergely, Balogh Márton, Kripner István, Lanstiák Attila, Hajós Attila, Fabók János, Lovas Endre jutottak a legjobb 8 játékos közé. Innentől kezdve kieséses rendszerben folytatódott tovább a küzdelem, amelynek a végén a ranglista első két helyezettje csaphatott össze Varga Géza és Lovas Endre személyében. Papirforma mérkőzésen Géza 6:2 arányban felörölte Lovas Endrét.
A “Szebbek” kategóriában érkeztek a versenyre új játékosok, akik így kicsit kiszinezték a mezönyt. Nagy csatákat láthattunk végig. A megegyezés alapján vasárnap 11 órakor megrendezésre kerülő döntőt Hamar Ádám sajnos játék nélkül nyerte meg. Mivel Kubatov Sven teljesen elázott a döntőbe jutást ünnepelve szombat este. Kiengesztelésül a jövő heti versenyen főz számunka egy bajai halászlevet a mérkőzések közben.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy hétfőn a Wimbledoni versen első versenynapján elindul tippverseny játékunk. Amennyiben a torna végéig legalább 100 tippelő fog játszani játékunkban, akkor a wimbledoni torna döntőjéig, aki a legtöbb mérközés eredményét találja el az egy Prince Blue teniszütőt kap ajándékba, a második legjobb tippelő egy teniszpartner melegítő felsőt, a harmadik pedig egy teniszpartner polot! Jó versenyzést kívánunk, a tippelésben történő részvétel ingyenes. http://www.teniszpartner.hu/tipp.php






Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *