Varga Géza és Ilyés Adriana a két kategória győztesei

2012.06.17
By


A salakon 40 fokosnak tünő hőseg. A teniszpályák mellett napozóágyakon sütkérező emberkék. Az árnyékban hideg sört kortyoló mérkőzésekre készülő rutinos rókák gondolkodtak, hogy a következő mérkőzésükön miként tudnának kibabrálni az ellenfelükkel.
Nehéz megmondani, hogy melyik volt a nap legjobb mérkőzése, mert a maga nemében volt legalább 6 olyan mérkőzés a amire emlékezni fogunk hónapok múlva is. Amit viszont biztosan nem felejtünk el az az, hogy Klimasevszky András ismét majdnem megvert mindenkit. Legnagyobb ellensége talán saját maga, képtelen 1,5 órás késésnél hamarabb odaérni a verseny helyszinére. Ami miatt erősen esélyes, hogy a versenyzői összefogás a következő késése esetén játék nélkül haza fogjuk tanácsolni, amire párszor már volt példa. A döntőben 4:1 arányban vezetettmár Varga Géza ellen, amitől kezdve Géza nem engedélyezett több játékost Andrásnak.
A Szebbek kategórában szerencsés vesztesként, legjobb játékarányú csoportmásodik helyzetként a legjobb négy közé Ilyés Adriana aztán annyira megbecsülte a továbbjutást, hogy a játékán egy dimenzióval feljebb kapcsolt és végül nagyon szép játékkal az egész versenyt megnyerte.

Az eredmények a fényképpel ellentétben Varga Géza nyert Klimasevszky Andrással szemben 6:4 arányban:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *