Jágermeister mindenkit megvert a vasárnapi versenyen

2012.06.04
By

31 induló vett részt a vasárnapi amatőr teniszversenyen, amit a Poén Teniszklubban illetve a Holiday Inn Hotelnél rendeztünk. Délután ehez a lelkes csapathoz még csatlakozott 8 párosversenyre érkező játékos.
A Jobbak kategóriában az 5 csoportból a legjobb nyolc közé a következő játékosok kerültek: Pap Sándor, Jáger Zoltán, Nyitrai Balázs, Péterfy András, Csizy Dezső, Kádár László, Reich Péter valamint Klimasevszky András. Hatalmas küzdelmet hozott a döntőbe jutásért Csizy és Klimasevszky meccse, ahol Csizy irányt mutatott az amatőr játékosok számára, hogy miként lehet lázas kimerültség állapotába taszítani Klimasevszkyt. A másik ágon Jáger Nyitrai mérközés is nagy küzdelmeket hozott, ahol végül a csoportmérkőzésekkor már lejátszott eredmény ismétlődött meg. A döntőben Jáger Zoltán játékát igazi ritmus gyilkosnak nevezhetjük. Okosan, minden lehetőséget megragadva kigolyózta Csizyt.

A Szebbek kategóriában is három csoport alakult ki, ahol Kulcsár Júlia játéka lepte meg a mezőnyt alaposan. A versenysorozathoz frissen vissza térve, kicsit magát túleröltetve, de bejutott a legjobb 3 helyezett közé. A kategóriát nagyon stabil versenyzéssel abszolute megérdemelten Csoma Krisztina nyerte meg, a döntőben Szöke Évát verte 7:5 arányban.
Minden réstvevőnek gratuálunk a sportsikerekhez! A következő verseny szombaton 13.00 kor lesz a Poén Teniszklubban, részleteket a Teniszpartner.hu kezdőlapján megtaláljátok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *