Roland Péter a szombati győztes

2024.05.09
By

Az elmúlt hétvégén megkezdődtek a csapatbajnoki fordulók, ezért kivételesen később, 16.30-kor kezdődött a versenyünk. Ezúttal mindössze 3 csoportban, 12-en küzdöttek a háromszoros ranglista pontokért, mert azért többen is jöttek a lista elejéről. Az első csoportot Roland Péter nyerte meg veretlenül, 3 győzelemmel, miután nagy csatában, szoros meccsen Szűcs Bencét is sikerült legyőznie 7/6-ra. Bence viszont a másik 2 meccsét 0-ra hozta, így legjobb másodikként elődöntőbe jutott. A második csoport győztese Dévai Péter lett szintén veretlenül, 3 győzelemmel, megelőzve Vágó Andrást. Az utolsó csoportban szoros meccsek voltak és végül 2-ös körbeverés volt, hiszen Oberding Vilmosnak és Tóth Benjaminnak is 2-2 győzelme volt, viszont kettejük meccsét Vilmos nyerte, így ő lett a csoportelső és Benjamin a 2.

Az első elődöntő nagyon kemény meccset hozott, végig szoros gamek és labdamenetek után végül Dévai Péter 7/6-ra tudott nyerni Szűcs Bence ellen. Bencének ezen a napon nem volt szerencséje, 2x is tie-breakben veszítette el a meccsét… A másik elődöntő simább meccs volt, itt Roland Péter 6/1-re nyert Oberding Vilmos ellen.

A döntő ismét nagy csatát hozott, szoros játékokkal végig nem bírt egymással Dévai Péter és Roland Péter, így itt is jöhetett a rövidítés, melyet ezúttal Roland Péter tudott megnyerni, így megszerezte első tornagyőzelmét is! Gratulálunk a győztesnek és a dobogósoknak is! :)