Erdal Demirci és Kovács Zoli a megosztott elsők

2023.07.07
By

Az elmúlt hétvégén igen erős mezőny gyűlt össze a versenyünkre, a ranglista első 10 helyezettjéből 6-an is eljöttek, így négyszeres ranglista pontokért folyt a küzdelem. Az első csoportban 3-as körbeverés volt, melyből legjobbként Bővíz Dominik került ki, így ő lett a csoportelső. Másodikként pedig Tárai György jutott tovább, mivel Kereskényi Péterrel ugyan egyforma lett a game arányuk, viszont egymás elleni meccsen Gyuri nyert.  A második csoport Erdal Demirci nyerte meg veretlenül, második Bodó Péter lett. A következő csoport elég erős volt, elég annyit megemlíteni, hogy a régebbi versenyeken eredményes Lengyel Márton egy meccset se tudott nyerni. Egyébként is jellemző volt a csoportban a harakiri meccsek, melyek során itt is hármas körbeverés alakul ki a végén. Szatmári István óriási csatában, tie-breakben le tudta győzni Kovács Zoltánt, majd Zoli viszonylag simán 6/2-re verte meg a ranglistavezető Dévai Pétert. Ennek aztán az lett a vége, hogy legjobb game aránnyal Dévai Péter lett az első, és Kovács Zoltán lett a második. Az utolsó csoportban is voltak szoros meccsek, pl. Fülöp Attila nagy meccsen 7/5-re tudott nyerni Oberding Vilmos ellen, de Tóth Zoltán mindhárom meccsét megnyerve lett első, második pedig Fülöp Attila lett.

Az első negyeddöntőt Erdal Demirci 6/0-ra nyerte meg Tárai György ellen. A második meccsen Dévai Péter nyert 6/2-re Fülöp Attila ellen. A következő meccsen pedig Bodó Péter nyert 6/2-re Bővíz Dominik ellen. És végül az utolsó negyeddöntő is 6/2 lett, itt Kovács Zoltán nyert Tóth Zoltán ellen.

Az elődöntők mindkét meccsén izgalmas játékok után 6/3-as eredmény született, az elsőn Erdal Demirci nyert Dévai Péter ellen, a másikon pedig Kovács Zoltán nyert Bodó Péter ellen.

A döntő végül nem került lejátszásra, így 2 győztes lett a hétvégén Erdal Demirci és Kovács Zoltán személyében. Gratulálunk a győzteseknek és a dobogósoknak is! :)

355056659_3433413633580584_2786402421159004619_n