John Sellers a hétvége győztese

2022.09.22
By

Az elmúlt szombaton 4 csoportban 15-en küzdöttek a győzelemért. Az első csoportot Ivan Stefanovic nyerte meg veretlenül, 3 győzelemmel. Másodikként John Sellers jutott tovább. A második csoport győztese a visszatérő Radnóti György lett szintén veretlenül, megelőzve Gáldi Ákost. A következő csoportot Tolnai Zsolt nyerte meg 3 győzelemmel, második Kende Mátyás lett. Az utolsó csoport győztese Daniele Barone lett, második pedig Kovács Vince.

Az első negyeddöntőt Ivan Stefanovic nyerte meg 6/2-re Kende Mátyás ellen. A második meccsen John Sellers nyerte 6/1-re Radnóti György ellen. Harmadik meccsen Kovács Vince győzött 6/1-re Gáldi Ákos ellen. A negyedik helyen Tolnai Zsolt jutott tovább ellenfél nélkül.

Az első elődöntőt John Sellers nyerte 6/1-re Ivan Stefanovic ellen, míg a másik meccsen Kovács Vince nyert 6/2-re Tolnai Zsolt ellen.

A döntő nagyon kiélezett küzdelmet, szoros és változatos meccset hozott, melyből végül John Sellers került ki győztesen, végül tie-breakben tudott győzedelmeskedni. Gratulálunk a győztesnek és a dobogósoknak.