Dobozy Dávid a szombati győztes, a vasárnapi női pedig Morhardt Veronika

2022.06.30
By

Az elmúlt hétvégén szombaton a szokásos versenyünkön 12-en játszottak 4 csoportban, majd vasárnap női egyéni versennyel próbálkoztunk, melyre a nagy hőségben végül 5-en neveztek, itt körmeccseket játszottak a résztvevők. Szombaton az első csoportot Kende Mátyás nyerte meg veretlenül, második Tárai György lett. A következő csoport élén Dobozy Dávid végzett Kereskényi Péter előtt. A harmadik csoportban Szabó Péter nyert Cor Schlösser előtt. Az utolsó csoportot pedig Ludányi Csaba nyerte meg 3 győzelemmel, második Bővíz Dominik lett.

Az első negyeddöntőt Dobozy Dávid 6/1-re nyerte Cor Schlösser ellen. A második meccs nagy küzdelmet és szoros játékot hozott, végül Fülöp Attila csak tie-breakben tudott nyerni Tóth Gábor ellen. A harmadik meccs is hasonlóan izgalmas és szoros volt, itt Kende Mátyás nyert szintén tie-breakben Ludányi Csaba ellen. Az utolsó negyeddöntőt pedig Szabó Péter nyerte 6/2-re Kereskényi Péter ellen.

Az első elődöntőt Dobozy Dávid nyerte meg 6/2-re Fülöp Attila ellen. A másik meccsen Szabó Péternek is kijutott egy jó kis tie-breakes szoros meccs, Kende Mátyás ellen sikerült végül nyernie.

A döntőt határozott játékkal Dobozy Dávid nyerte meg 6/1-re Szabó Péter ellen. Gratulálunk a győztesnek és a dobogósoknak is. :)

A másnapi női versenyen az 5 résztvevő körmeccseket játszott egymással, melynek győztese Morhardt Veronika lett, második Xiaoping Wu (Alma) és a harmadik Ilyés Rita volt. Gratulálunk! :)

Ezen a héten vasárnap női páros verseny van szervezésben, várjuk a jelentkezőket!

288230819_5535081126512260_4070879754094660819_n