Rekedt Zoltán a hétvége győztese

2022.01.13
By

Az elmúlt hétvégén 27-en versenyeztek 7 csoportban. Így minden csoportelső és egy legjobb csoportmásodik jutott tovább a főtáblára. A megszerezhető ranglista pontok szerint 3x-os erősségű volt. Az első csoport győztese az 1. kiemelt Faragó Attila lett, második helyen Farkas Ádám végzett, aki a legjobb másodikként továbbjutott a főtáblára. A következő csoportot egy új versenyző Fazekas Péter nyerte, miután 6/3-ra legyőzte a múltheti győztes Borkovits Benedeket. Megemlítendő a csoportban még egy 8 éves kisfiú, Rekedt-Nagy Zoltán teljesítménye is, akit csak óriási csatában tudott megverni Benedek 7/6-ra, Benó így 2. lett, de rossz game aránya miatt nem tudott továbbjutni. A harmadik csoportot az egyik régi motorosunk, Gönczi Sándor nyerte meg veretlenül, 3 győzelemmel, második Berényi Sándor lett. A következő csoport élén egy 12 éves kislány Rekedt-Nagy Panni végzett, aki mindössze 1 game-t veszített a csoportmeccsek során, második Oberding Vilmos lett. Az ötödik csoportot game veszteség nélkül Rekedt Zoltán nyerte meg, második Pál Tibor lett. A következő csoport győztese Dobozy Dávid lett veretlenül, Bodó Péter előtt. Az utolsó csoportot Dévai Péter nyerte mindössze 1 gamet veszítve, második Tóth Gábor lett.

Az első negyeddöntőt Faragó Attila 6/0-ra nyerte Gönczi Sándor ellen, míg a második meccsen Dobozy Dávid nyert 6/1-re Rekedt-Nagy Panni ellen. A harmadik meccsen Fazekas Péter 6/1-re nyert Farkas Ádám ellen, míg az utolsó meccs Rekedt Zoltán 6/0-ás győzelmét hozta Dévai Péter ellen.

Az első elődöntőt Faragó Attila 6/1-re nyerte Dobozy Dávid ellen, míg a másik meccsen Rekedt Zoltán nyert szintén 6/1-re Fazekas Péter ellen.

A döntőben Rekedt Zoltán és Faragó Attila játszott. Ezen a napon a legjobban Attilának sikerült megszorítania Zolit, de neki is csak 3 gamet sikerült megnyernie ellene. Így Rekedt Zoltán nagyon meggyőzően nyerte meg a versenyt! Gratulálunk a dobogósoknak! :)

Szombaton újra várunk mindenkit, aki jó hangulatban, jó társaságban akar versenyezni!

271654862_5030106593676385_6859918280154932359_n