Besser Ferenc a hétvégi MTSZ 1000-es verseny győztese

2021.11.25
By

Az elmúlt hétvégén újra MTSZ 1000-es versenyt szerveztünk. Eúttal 7 csoportban folytak a küzdelmek és az elsők mellett még egy második helyezett tudtak továbbjutni a főtbálára. Az első csoportot a legutóbbi bajnok, Besser Ferenc nyerte meg 2 győzelemmel, második Majic Silvije lett. A követező csoport győztese Veres István lett veretlenül, Majerusz Ádám előtt. A harmadik csoport élén Tóth Tamás végzett Csányi Dávid előtt. A következő csoport nyertese Fehér Csaba lett game veszteség nélkül Winkler Patrik előtt. Az ötödik csoport győztese Fábián Viktor, míg a hatodiké pedig Hajós Attila lett. A hetedik csoport győztese Dobozi Dávid lett.

Az első negyedöntőben Besser Ferenc 6/3-ra nyert Farkas Balázs ellen, míg a második meccsen Fábián Viktor 9/2-re nyert Hajós Attila ellen. A harmadik negyeddöntőben Fehér Csaba 9/5-re nyert Szemerédi György ellen. Az utolsó meccs győztese Veres István lett 9/5-re nyert Tóth Tamás ellen.

Az első elődöntőt Besser Ferenc 9/4-re nyerte meg Fábián Viktor ellen, míg a második meccset pedig Veres István nyerte 9/5-re Fehér Csaba ellen.

Így megismétlődhetett az előző verseny döntője, visszavághatott Veres István. Ez viszont ezúttal sem sikerült, Besser Ferenc újra győzött 9/5-re és ezzel megint ő lett az MTSZ 1000-es verseny győztese! Gratulálunk a győztesnek és a dobogósoknak! :)