Dr. Fazakas Beatrix és Benedek Zoltán a hétvége győztesei, családi dobogó lett :)

2021.06.24
By

A múlt szombati nagy kánikulában mindössze 16-an vállalták a játékot, 4 csoportban folyt a verseny és nagyon jó kis szoros meccseket hozott, ráadásul a háttérben a parkból a magyar csapat EB meccsének a közvetítése is áthallatszott. Szóval igazán jó hangulatban telt a délután. Nézzük a részleteket.. Ezúttal minden csoportból az első kettő továbbjutott a 8-as főtáblára. Az első csoportot Csányi Dávid nyerte, miután két 6/0-ás meccs után, az első helyért folyó mérkőzésen nagy csatában, szoros játékokban tie-breakben tudta legyőzni Piroska Andrást. A második csoport győztese Oláh Miklós lett veretlenül, miután nagy küzdelemben tie-breakben legyőzte Lanstiák Attilát. Itt a második helyért is nagy volt a harc, Lanstiák Attila már 5/3-ra vezetett dr. Fazakas Beatrix ellen, de ő nem adta fel és meg tudta fordítani a meccset a saját javára, 7/5-re megnyerve továbbjutott a főtáblára. A harmadik csoport győztese Radó Péter lett veretlenül, 3 győzelemmel, miután szoros meccsen Kende Mátyást is megverte 7/5-re. A csoport második helyén Berényi Sándor végzett és jutott tovább. Az utolsó csoport győztese Benedek Zoltán lett 3 győzelemmel, Bartha László előtt.

Az első negyeddöntőben Csányi Dávid nyert 6/3-ra Bartha László ellen, míg a második meccsen dr. Fazakas Beatrix 6/4-re nyerni tudott Radó Péter ellen is. A harmadik meccs Benedek Zoltán 6/4-es győzelmét hozta Piroska András ellen. Az utolsó meccs győztese Oláh Miklós lett, miután 3/0-ás állásnál Berényi Sándor húzódás miatt feladni kényszerült a játékot.

Az első elődöntő győztese dr. Fazakas Beatrix lett Csányi Dávid ellen 6/3-as eredménnyel. A másik elődöntőt pedig Benedek Zoltán nyerte 6/1-re Oláh Miklós ellen.

A döntő végül nem került lejátszásra, a győztesek úgy döntöttek, hogy megosztott családi első helyet kérnek! :) Így a hétvége győztesei dr. Fazakas Beatrix és fia Benedek Zoltán lett! Gratulálunk! :)

202426933_4384226598264391_7820974534219007663_n