Alexej Liszin a szombati győztes

2021.01.12
By

Ismét jó sokan jöttek el a szombati versenyre, a jobbakban 8 csoportban küzdöttek a játékosok, míg a szebbekben is volt 2 csoport. Nézzük mi történt. Az első csoportot Jin Hansuk nyerte veretlenül, három győzelemmel a második Pap Sanyi előtt, aki ezúttal gamet sem nyert Jin ellen. A következő csoportban Alex Zemlyanukhin mindössze 2 gamet veszítve lett első, Juhász Tamás előtt. A harmadik csoportból Ugrai Roland jutott tovább. A következő csoportban nagy meccs folyt a továbbjutásért Éles János és Bodó Péter között, 3/3-ig fej-fej mellett haladtak, de végül János nyert és jutott tovább 3 győzelemmel a főtáblára. Az ötödik csoportban is egyértelmű volt a továbbjutás, miután Kazimér Krisztián is minden meccsét megnyerte 6/2-re. A következő csoportban szintén a kiemelt nyerte a csoportot Piroska András személyében veretelenül, míg a többieknél körbeverés alakult ki, mindenki egy győzelemmel végzett. A hetedik csoportot Lovas Endre nyerte meg game veszteség nélkül, viszont ő a csoportmeccsek után elment, helyette a második helyezett Cserneczky Zsolt jutott tovább. Az utolsó csoportot pedig Alexej Liszin nyerte veretlenül, 3 győzelemmel.

A főtábla első meccsét Kazimér Krisztián nyerte meg 6/1-re Piroska András ellen. A második meccsen pedig Alexej Liszin nyerte nagyon jó játékkal 6/0-ra Cserneczky Zsolt ellen. A harmadik meccs győztese Jin Hansuk lett, 6/3-ra nyert Éles János ellen. A negyedik meccsen pedig Alex Zemlyanukhin nyert Ugrai Roland ellen 6/0-ra.

Az első elődöntő nagyon izgalmas, színvonalas meccset hozott, melyen továbbra is nagyon jó formában játszott Alexej Liszin, ezúttal Kazimér Krisztián ellen is nyert 6/3-ra. A másik meccs is jó kis csatát hozott, itt Alex Zemlyanukhin nyert 6/3-ra Jin Hansuk ellen.

A döntőt Alexej Liszin játszotta Alex Zemlyanukhin ellen. Ez a meccs is nagyon színvonalasra, élvezetesre sikeredett és Alexej továbbra is nagy formában játszva 6/3-ra megnyerte a meccset és ezáltal a versenyt is. Gratulálunk Alexej Liszin első tornagyőzelméhez és a többi dobogósnak is. :)

Eddig idén 2 verseny és 2 új győztes! Ezen a héten ki lesz a következő?? ;)

A szebbek kategóriában két csoportban játszottak. Az első csoportot Vörös Attila nyerte meg 3 győzelemmel, Tóth Zoltán előtt. A másik csoport élén pedig Schmidt János nyert szintén veretlenül, Bagoly Lajos lett a második. A döntőt Vörös Attila nyerte 6/3-ra Schmidt János ellen, míg a harmadik helyért folyó csatát Bagoly Lajos nyerte 6/2-re Tóth Zoltán ellen.

138028176_470505440630686_7622974016043995425_n