Faragó Attila a hétvége győztese

2020.09.30
By

Az elmúlt szombati verseny kissé nehézkessen indult az éjszakai nagy esőzés miatt.. sajnos kevesebb pályán tudtunk csak kezdeni, de a Poénon Jocónak köszönhetően hamarosan mind a 4 pályán tudtunk játszani. A hideg ellenére is 30-an összejöttek a nevezők! :) Az első csoport győztese Varga Boldizsár lett 3 győzelemmel, veretlenül. Másodikként Bővíz Dominik végzett. A következő csoportot Liszim Alexej nyerteBodi Zoltán előtt. A harmadik csoport győztese nagy csatában Bodó Péter lett, miután Gütler Emánuel ellen 9/8-ra nyerni tudott. A következő csoport 5 fős lett, itt Faragó Attila végzett az élen, mindössze 1 gamet veszítve, 4 győzelemmel. Második helyen Bicskei Bálint végzett 3 győzelemmel. A következő csoport győztese Csizy Dezső lett, Bánfi Máté előtt. A hetedik csoportot Pap Sanyi nyerts, második Berényi Sándor lett. Az utolsó csoportot pedig Jakab Tamás nyerte meg veretlenül Piroska András előtt. Ezúttel 8 csoport lévén, csak a csoportelsők jutottak tovább a főtáblára.

A negyeddöntők első meccsén rögtön egy kiélezett meccset láthattunk. Kardos Dominik már 3/0, 4/1 majd 5/3 és 6/5-r is vezetett, volt 3 meccslabdája is Faragó Attila ellen, de végül Attila megtudta fordítani a meccset és tie-breakben nyert. A második meccs Jakab Tamás 6/3-as győzelmével végződött Bodó Péter ellen. A harmadik negyeddöntő ugyancsak óriási csatát hozott. A simán döntőbe is beillő meccsen, hatalmas labdameneteket és extra megoldásokat is láthattunk, melyen végül Csizy Dezső 7/5-re le tudta győzni a nagyon jól játszó Varga Boldizsárt. Az utolsó meccs kicsit simábbra sikeredett ezúttal, Liszim Alexej nagyot játszva 6/0-ra tudta legyőzni Pap Sanyit.

Az első elődöntőben Faragó Attilí 6/3-ra győzött Jakab Tamás ellen és jutott be a döntőbe. A másik elődöntőben Csizy Dezsőnek ezúttal is kijutott a jóból.. Liszim Alexej fantsasztikus napot fogott ki, csak úgy sült a keze, szinte minden bejött neki, alig hibázott. Dezsőnek nagyon össze kellett kapnia magát, hogy meg tudja nyerni a meccset, ami csak tie-breakben sikerült most.

A döntőt sajnos Csizy Dezső feladta, így Faragó Attila játék nélkül nyerte meg a versenyt, de  cseppet sem érdemtelenül, hiszen egész nap nagyon eredményesen játszott!! Gratulálunk a dobogósoknak! :)

Szombaton még szabadtéren játszunk, aztán épülnek a sátrak…. :)

120296982_3620129494674109_1509100080323010559_o