Mező Marcel a szombati győztes

2020.09.24
By

Az elmúlt szombaton sokan kihasználták még a szép nyári időt és eljöttek egy jót teniszezni. 8 csoportban kezdődtek meg a küzdelmek a 30 nevezővel, két helyszínen a Bikás és a Poén Teniszklubban. Ezúttal csak a csoport elsők juthattak tovább a főtáblára a sok csoport miatt. Az első csoportot Pap Sanyi 3 győzelemmel, veretlenül nyerte és jutott tovább a legjobb 8 közé, második helyen Csőke Krisztián végzett. A következő csoportot a fiatal, 13 éves versenyző Mező Marcell nyerte, miután 2/5-ről fordítva tie-breakben le tudta győzni Csizy Dezsőt is, így ő jutott a főtáblára veretlenül, második pedig Csizy Dezső lett. A harmadik csoport győztese Piroska András lett, szintén 3 győzelemmel, itt a második Gönczi Sándor lett. A következő csoportot pedig Ötvös Zoltán nyerte meg, Oberding Vilmos előtt. Az ötödik csoport győztese Berényi Sándor lett 3 győzelemmel, második Vágó András lett. A következő csoport győztese Bési Olivér lett, második Bővíz Dominik. A hetedik csoport élén Gütler Emanuel végzet a második Dobozy Dávid előtt. Az utolsó, menetközben megfogyatkozott (sérülés illetve meg nem jelenés miatt) csoport győztese Tompa László lett, aki közben szintén elment, így Bohner Adrián játszhatott tovább a főtáblán.

Az első negyeddöntőt Pap Sanyi nyerte 6/0-ra Bohner Adrián ellen. A második negyeddöntő szorosabb, kemény csatát hozott, melyet végül Gütler Emánuel 7/5-re nyert meg Piroska András ellen. A harmadik meccset Bési Olivér nyerte 6/2-re Berényi Sándor ellen. Az utolsó negyeddöntő pedig Mező Marcel 6/3-as győzelmét hozta Ötvös Zoltán ellen.

Az első elődöntőt nagy csatában Gütler Emanuel nyerte meg 6/4-re Pap Sanyi ellen. A második elődöntőben Bési Olivér nem tudott mit kezdeni a fiatal, nagyon jól játszó Mező Marcellel, aki 6/0-s győzelemmel jutott be a döntőbe.

A döntőben aztán továbfolytatva a nagyon összeszedett, pontos játékát Marcel és ezútal Gütler Emánuel ellen is nyerni tudott 6/1-re. Így a szombati verseny bajnoka Mező Marcel lett! Gratulálunk!!! :)

119912386_3597346086952450_1965109151806963320_o