Tóth Tamás a Grand Slam győztes

2020.09.09
By

A hétvégi Grand Slam versenyre 26 játékos nevezett, 6 csoportban zajlottak a küzdelmek. Az első csoportban Dobribán András végzett az élen 4 győzelemmel, másodikként Piroska András is továbbjutott a főtáblára. A következő csoportból Csizy Dezső és Faragó Attila jutott tovább. A harmadik csoport győztese Liszim Alexej lett 3 győzelemmel, második Oberding Vilmos lett. A negyedik csoport élén Oscar Bernsten végzett veretlenül, mindssze 1 gamet veszítve, második Gönczi Sándor volt. Az ötödik csoport győztese Emánuel Gütler lett. Az utolsó csoportban Tóth Tamás lett a győztes veretlenül Szigeti Zsolt előtt.

Az első negyeddöntőben Tóth Tamás 6/1-re nyert Emánuel Gütler ellen, míg a második mecset Faragó Attila nyerte 6/2-re Dobribán András ellen. A harmadik meccs győztese Oscar Bernsten, aki 6/0-ra nyert Piroska András ellen. Az utolsó negyedöntőben Csizy Dezső nyert 6/2-re Liszim Alexej ellen.

Az első elődöntő Tóth Tamás 6/2-es győzelmével  végződött Faragó Attila ellen, míg Csizy Dezső játék nélkül jutott a döntőbe, mivel ellenfele Oscar Bernstein már nem játszott tovább.

A döntő aztán izgalmas, szoros és jó meccset hozott, melyet végül Tóth Tamás 6/4-re nyert meg Csizy Dezső ellen.

Gratulálunk a győztesnek és a helyezetteknek is!