Pap Sanyi a szombati győztes

2020.07.02
By

Szombaton igazi kánikulában játszottak a versenyzők, akik ezúttal összesen 4 csoportban kezdték meg játékot. Az első csoport győztese Melis György lett 3 győzelemmel, veretlenül, második pedig Soták Tamás lett. Gyuri ezúttal nem tudott továbbmaradni, így Tamás jutott be a főtáblára helyette. A második csoportot Morhardt Veronika nyerte meg, miután a csoportdöntőt 6/0-ra nyerte meg Borkovits Benedek előtt, aki szintén továbbjutott másodikként a csoportból. A következő csoport győztese Pap Sanyi lett szintén veretlenül, 3 győzelemmel. Az utolsó csoport 5 fős lett, innen végül 3-an is továbbjutottak ezúttal, Ötvös Zoli, Csizy Dezső és Tárai György is.

Az első negyeddöntőt Pap Sanyi nyerte 6/3-ra Tárai György ellen, míg Morhardt Veronika 6/1-re nyert Soták Tamás ellen is, így máris az elődöntőben volt. A harmadik meccs is egyértelmű volt, itt Csizy Dezső nyert 6/0-ra Grecu Mihai ellen. Az utolsó negyeddöntőt pedig Ötvös Zoli nyerte 6/1-re Borkovits Benedek ellen.

Az első elődöntő egy izgalmas és szoros meccset hozott az ütős, támadó Morhardt Veronika és a rutinos Pap Sanyi között. Végül győzött a rutin és Sanyi 6/4-ra megnyerte a meccset. A másik elődöntő pedig Csizy Dezső 6/2-es győzelmét hozta Ötvös Zoli ellen.

A döntőt végül Csizy Dezső feladta, így Pap Sanyi állhatott a dobogó tetejére. Gratulálunk!!! :)

Szombaton ezúttal Grand Slam verseny lesz, 5-szörös ranglista pontokat lehet szerezni és bográcsolás is lesz. ;)