Jávor Márk a hétvége győztese

2020.06.10
By

Az idei szabadtéri szezon legnagyobb létszámú versenye volt a szombati, 31 fő nevezett és 8 csoportban folyt a játék a két helyszínen a Poén és a Bikás Teniszklubban. Nézzük mi történt.. Az első csoportot hosszabb kihagyás után visszatérő Katona Károly 3 győzelemmel, veretlenül nyerte. Második Varga Oszkár lett két szép győzelemmel. A következő csoport élén Pap Sanyi végzett szintén veretlenül, második Sálek Patrik lett. A harmadik csoportot Benedek Viktor nyerte veretlenül, második helyen Mező Marcell végzett. A következő csoport győztese game veszteség nélkül Faragó Attila lett, Klemm Józsefet megelőzve. Az ötödik csoportot Oberding Vilmos nyerte három győzelemmel, Fejes Zsuzsanna előtt. A hatodik csoport győztese, Dobozy Dávid is game veszteség nélkül végzett az élen, Soták Tamás előtt. A következő csoportot Jávor Márk nyerte, Schneider László előtt. És végül az utolsó csoport győztese Majoros Krisztián lett, Berényi Sándor előtt.

A főtáblára ezúttal, mivel 8 csoport volt, csak az elsők jutott be. Az első negyeddöntőt Faragó Attila 6/4-re nyerte Benedek Viktor ellen. A második meccsen a nagy visszatérő Katona Károly ellen Pap Sanyi már 5/1 40 semmire vezetett, ahonnan 8 meccs labdát is hárítva fordított Károly és végül 7/6-ra megnyerte a meccset! Szép teljesítmény volt! :) A harmadik negyeddöntő győztese Jávor Márk, 6/2-re nyert Oberding Vilmos ellen. Az utolsó meccsen pedig Dobozy Dávid nyert 6/3-ra Majoros Krisztián ellen.

Az első elődöntő győztese játék nélkül Faragó Attila lett, mivel Katona Károly energia hiányában feladni kényszerült, a durva negyeddöntős meccs után.. A másik elődöntő jó kis szoros játékot hozott, melyet végül Jávor Márk nyert meg 6/4-re Dobozy Dávid ellen.

A döntő is jó meccset hozott, de igazából nem nagyon tudta megszorongatni Jávor Márkot a ranglista vezetőnk, Faragó Attila.. Voltak jó menetek, izgalmas pontok, de a meccset végül Jávor Márk nyerte meg 6/3-ra. Gratulálunk a győzelemhez!!! :) És gratulálunk a dobogósoknak is természetesen.

Továbbra is várunk minden versenyezni vágyót szombatonként 2 helyszínnel a Bikás és a Poén Teniszklub pályáin.. :)

102396000_3282011085152620_6119271808888539492_o