A Grand Slam verseny győztese Tóth Tamás

2020.02.06
By

-aAz elmúlt hétvégén 24-en küzdöttek a Grand Slam győztes címért, illetve az érte járó 100 ranglista pontért! Az első csoportban Joel Nino mindhárom meccsét megnyerte, így veretlenül jutott a főtáblára. A második Berényi Sándor lett. A következő csoportban Gönczi Sándor végzett az élen szintén veretlenül, második Oberding Vilmos lett. A harmadik csoport győztese Dorozsmai Gábor lett  3 győztes meccs után, második helyen pedig Kaminszka Veronika végzett. A következő csoport Lanstiák Attila 3 meccses győzelmével végződött.. igaz, Tárai György ellen kicsit rezgett a léc, hiszen csak éppen hogy tie-breakben sikerült a győzelem! Második helyen Katona Károly végzett, neki ezt továbbjutást is jelentett, hiszen a legjobb második game-arányát sikerült elérnie a +8-al. A következő csoport élén Bacsó Miklós végzett 3 győzelemmel, veretlenül. Faragó Attilával nagy meccsen dőlt el az első hely sorsa…  Végül Miklós nyerte 6/3-ra, viszont Attila +7-es game-aránya is továbbjutást jelentett a második legjobb másodikként. Az utolsó csoportban Tóth Tamás végzett az élen miután mindhárom meccsét 6/1-re nyerte meg. A második Regős Péter lett.

A negyeddöntők első meccsén Dorozsmai Gábor 6/1-re nyert Katona Károly ellen. A második meccs nagyon szoros, változatos meccs volt, melyen végül Bacsó Miklós tie-breakben tudta csak legyőzni Gönczi Sándort. A harmadik meccsen Tóth Tamás nyert 6/2-ra Faragó Attila ellen. Az utolsó meccs megint szorosabb meccset hozott, itt Lanstiák Attila nyert 7/5-re Joel Nino ellen.

Az első elődöntőben Dorozsmai Gábor folytatta a jó szereplését, ezúttal Bacsó Miklóst győzte le 6/3-ra. A második elődöntőben pedig Tóth Tamás újra 6/2-re nyert, most Lanstiák Attila ellen.

A döntő jó kis meccs volt, de Dorozsmai Gábor a jó gamek ellenére sem nagyon tudta veszélyeztetni Tóth Tamás végső sikerét. Tamás 6/1-re nyerte meg a döntőt és ezáltal a Grand Slam versenyünket is. Ehhez és az egész napos kiegyensúlyozott teljesítményéhez is gratulálunk!!! :)

83251692_2983651711655227_7868760787878150144_o