Kiss Zsolt az “aranyhétvége” győztese

2019.12.26
By

A Karácsony előtti hétvégén családias létszámban, szaloncukrozva telt a verseny. :) Ezúttal a 16 nevező 5 csoportban küzdött, 2 helyszínen kényelmesen… Az első csoportban Kiss Zsolt nyert game veszteség nélkül, a második Király Zsolt lett. A következő csoportot Katona Károly nyerte meg Oberding Vilmos előtt. A harmadik csoportban Bodó Péter végzett az élen Hámori Zsuzsa előtt. A következő csoport győztese Lanstiák Attila lett Fucskó Krisztián előtt, miután 9/7-re legyőzte őt. Az utolsó csoportban Éles János végzett az első helyen és Bacsó Miklós lett a második.

A 8-as főtábla első meccsét Kiss Zsolt újra nullra nyerte, ezúttal Oberding Vilmos ellen. A második meccsen Lanstiák Attila 6/2-re nyert Bacsó Miklós ellen. A harmadik meccsen Éles János 6/0-ra győzöttt Bodó Péter ellen. Az utolsó negyeddöntőt pedig Fucskó Krisztián nyerte 6/2-re Katona Károly ellen.

Az első elődöntőn Kiss Zsolt folytatta a napi menetelését, ismét 6/0-ra tudott győzni, Lanstiák Attila ellen is. A másik meccsen nagyon izgalmas, jó tenisz zajlott, itt Fucskó Krisztián tudott nyerni végül 6/3-ra Éles János ellen.

Ezután következett a döntő Kiss Zsolt és Fucskó Krisztián ellen. Az egyik kérdése a meccsnek az volt, hogy Kiss Zsolt vajon tovább tudja-e tartani az eddigi napi game vesztetlenségét. Hát hamar kiderült, hogy ez nem fog menni! :) Szuper meccs volt a döntő, szenzációs labdamenetekkel… Fucskó Krisztián hihetetlen jól játszott, rendesen meglepte ütéseivel Kiss Zsoltot.. Annyira, hogy már 5/2-re is vezetett Krisztián. Aztán szépen lassan megtörte őt Zsolt, kissé persze befolyásolta Krisztiánt a kezén létrejövő vízhólyag által okozott fájdalom. De ez nem von le semmit Zsolt érdemeiből, aki először egyenlített 5/5-re, majd végül megnyerte a meccset 7/5-re. Hatalmas döntő volt, gratulálunk mindkét félnek, de főleg a verseny győztesének Kiss Zsoltnak az egész napi játékához!!! :) Szép volt Fiúk!!

Dec. 28-án szombatra várjuk a nevezőket az év utolsó versenyére! ;)

81008508_2899824936717601_5199567840390152192_n