Bacsó Miklós lett a szombati győztes

2019.12.10
By

A múlt heti nagy létszámú verseny után, ez most kisebb családiasabb hangulatú volt.. :) Mindössze 1 kategóriában, 5 csoportban 17-en játszottak.. Az első csoportban Katona Károly két győzelemmel, veretlenül lett első, Oberding Vilmos előtt. A következő csoport győztese Gönczi Sándor lett szintén veretlenül, mögötte Zsoldos Gábor végzett. A harmadik csoportot Bratu Sándor nyerte meg 2 győzelemmel, Pap Sanyi előtt. A következő csoportot Éles János nyerte meg 3 győzelemmel, veretlenül. Ő sajnos ezután elment, nem játszott tovább a főtáblán. Ebben a csoportban Király Zsolt és Lanstiák Attila hatalmas meccset játszott egymással.. Nagyon szoros, változatos meccs volt, melyet végül Attila nyert meg 9/8-ra. Az utolsó csoportot Bacsó Miklós nyerte meg 2 győzelemmel.

A főtábla attól függően is alakult ki végül, hogy ki tudott még maradni.. :) ugyanis páran átadták a játék lehetőségét.

Az első negyeddöntőben Katona Károly 6/2-re nyert Zsoldos Gábor ellen, míg a második meccsen Gönczi Sanyi 6/1-re győzött Oberding Vilmos ellen. A következő meccs Bratu Sándor 6/4-es győzelmével végződött Alex ellen. A negyedik meccsen pedig Bacsó Miklós nyert 6/2-re Pap Sanyi ellen.

Az első elődöntőt Katona Károly nyerte meg 6/1-re Gönczi Sándor ellen, míg a másikat Bacsó Miklós nyerte 6/0-ra Bratu Sándor ellen.

A versenyt Bacsó Miklós nyerte meg a döntő meccs lejátszása nélkül, mivel Katona Károly már hamarabb feladta azt. Gratulálunk a győzelemhez!!! :)